2777
2789
عنوان

دوره زبان

79 بازدید | 14 پست

کسی دوره زبان استاد رفیعی رو تهیه کرده؟؟ راضی بودین عایا؟؟ میخوام شروع کنم به یادگیری زبان کلاسام همه گرون 

اما اگه این خوب باشه میخرمش اگر نه باید برم کلاس

کاربر قدیمیم کاربریم پریده  (تایپ،ترجمه،مقاله،پروپوزال،حل سوال و کللی کارای تخصصی و عمومی دیگه   خود را به ما بسپارید)

من خودم از وقتی ازدواج کردم کلاس زبانمو شروع کردم الان بیشتر از 4 ساله میرم و سطحم الان به Advanced رسیده و چند ماه دیگه تموم میشه ولی جاریم و چندتا از دوستام همینجوری خود آموز میخونن الان دارن درجا میزنن چون خود آپوز بدیش اینه کسی بالای سرت نیست و بعضی روزا میگی حسش نیست ولش کن

دستاش انقد قدرت داره که هر ترسی، هر تکه‌ی شکسته‌ای از من رو محکم نگهداره. این مرد به من احساس کامل بودن نمیده، باعث کامل شدن منه💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و برای تقویت اسپیکینگ و لیستینگ حتما لازمه ک تو کلاس باشی و با بقیه در ارتباط باشی 

دستاش انقد قدرت داره که هر ترسی، هر تکه‌ی شکسته‌ای از من رو محکم نگهداره. این مرد به من احساس کامل بودن نمیده، باعث کامل شدن منه💙
من که از امروز شروع کردم اسالله تا تافل از زبان انگلیسی متنفرم ولی نیازه دبگه واقعا به کاریو شروع کن ...

بسللمتی ایشالله. 

حتما موفق میشی

دوره رفیعی رو خریدید یا کلاس خاصی؟؟ 

کاربر قدیمیم کاربریم پریده  (تایپ،ترجمه،مقاله،پروپوزال،حل سوال و کللی کارای تخصصی و عمومی دیگه   خود را به ما بسپارید)
من خودم از وقتی ازدواج کردم کلاس زبانمو شروع کردم الان بیشتر از 4 ساله میرم و سطحم الان به Advanced ...

اها چه خوب. 

کدوم موسسه میرید؟؟ البته اگه اصفهانید😂

و برای تقویت اسپیکینگ و لیستینگ حتما لازمه ک تو کلاس باشی و با بقیه در ارتباط باشی 

اره ولی همه کلاسام شده  غ حضوری حس میکنم اونجور که باید پیگیر نیستن

اها چه خوب.  کدوم موسسه میرید؟؟ البته اگه اصفهانید😂

ن عزیزم تهرانم ولی زبانیران همه جا شعبه داره و حرفه ای ترین آموزشگاه ایرانه من خودم متاسفانه چون نزدیکمون نبود نتونستم ب م ولی اگه نزدیک شماست برو

اره ولی همه کلاسام شده  غ حضوری حس میکنم اونجور که باید پیگیر نیستن

آره واقعا سطح کلاسا اومده پایین من خودمم الان آنلاینه کلاسم و یجورایی ببشترین بار رو دوش خودمه روزانه حداقل دو ساعت وقتمو میزارم. تو زبان فقط پشتکار و علاقه تورو ب سمت جلو میبره این دوتارو داشته باشی با معلم بی معلم،آنلاین یا حضوری فرقی نمیکنه تو مسیر خودتو میری 🌸

ن عزیزم تهرانم ولی زبانیران همه جا شعبه داره و حرفه ای ترین آموزشگاه ایرانه من خودم متاسفانه چون نزد ...

عه برم سرچ کنم ببینم. 

از بین اموزشگاهایی مه همه جا شعبه داره سفیرم بهم پیشنهاد دادن. 

مرسی از راهنمایبتون

آره واقعا سطح کلاسا اومده پایین من خودمم الان آنلاینه کلاسم و یجورایی ببشترین بار رو دوش خودمه روزان ...

بدبختی شده ها... من دوسش دارم نیازم دارم اما زور بالا سرم نباشه نمیخونم😑😂

بدبختی شده ها... من دوسش دارم نیازم دارم اما زور بالا سرم نباشه نمیخونم😑😂

خب پس واسه شما خودآموز زیاد مناسب نیست همون بری کلاس و تیچرت بالای سرت باشه و مجبور باشی بخونی بهتره. میخوای مهاجرت کنی؟

خب پس واسه شما خودآموز زیاد مناسب نیست همون بری کلاس و تیچرت بالای سرت باشه و مجبور باشی بخونی بهتره ...

بله 

سلام

عزیز کلاس هاشون آفلاینه

و به صورت ارسال فایله

میدونین اینو؟

اگر کلاس انلاین میخواین من کلاس برگزار میکنم

صفحه اینستای زبانم رو هم خواستین بفرستم

یک جلسه هم قبل از شروع ترم براتون رایگان گذاشته میشه که اصلا شیوه تدریس رو ببینید اگر دوست ذداشتید ثبت نام کنید:)

کلاس های رایگان ترجمه داستان انگلیسی