2777
2789
عنوان

درگیری ریه در کرونا

167 بازدید | 7 پست

سلام تو رو خدا اگه تجربه ای دارید بهم بگبد مامانم یک هفته است تو بیمارستان بستری شده تا دیروز اکسیژن خونش ۸۸ بود امروز صبح ۸۰، خیلی استرس گرفتم قندش هم مرتبا میره بالا نمیشه هم بریم پیشش همراه راه نمیدن دارم دیوونه میشم

لطفا برای سلامتی کنجد توی شکمم صلوات بفرستید🙏 خدایا مواظب تو راهیم باش 🤲
ایشالله که خوب میشن. از همون اول بیمارستان بستری شدن؟ علائم اولیه چی بود؟

نه دو روز تو خونه بودن بدن درد شدید داشتن دیگه داشتن خوب میشدن ک یدفعه شب تنگی نفس گرفتن صبح بردیم دکتر گفتن باید برید بیمارستان سی نی اسکن دادن دقیق نفهمیدم چقدر درگیر شده دکتر گفته بود متوسط ولی الان بعد از یک هفته هیچ بهبودی نداشتن خیلی استرس دارم دارم خفه میشم از دلشوره دعا کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دو روز تو خونه بودن بدن درد شدید داشتن دیگه داشتن خوب میشدن ک یدفعه شب تنگی نفس گرفتن صبح بردیم د ...

امیدتون به خدا باشه. من دیدم تا ۶۰ هم رسیده ولی خوب شدن

تب هم داشتن؟ چقدر؟

امیدتون به خدا باشه. من دیدم تا ۶۰ هم رسیده ولی خوب شدن تب هم داشتن؟ چقدر؟

نه اصلا تب نداشتن

از بیمارستان با رضایت شخصی بیاریدش خونه بیمارستان ریه هاشون خشک میشه به سرعت حالشون بدتر میشه بیاریدش خونه توروخدا حتما حتما این دستورو انجام بدین شنیدم درگیری ریه ۷۰درصد با این دستور خوب شده

آویشن.  تخم گشنیز . پر سیاوشان. گل پنیرک . زوفا و گل ختمی  
همه رو قاطی کنین هر دفعه یه مشت توی قوری دم کنین بعدش با یه ذره عسل طبیعی شیرین کنید روزی چنتا لیوان بخورین. تا ۳ روز دیگه ریه شون پاک پاک میشه. حتما این کارو انجام بدین . هر دفعه هم تازه دم کنین. یعنی روزی ۴ بار دم کنید بخورین

از بیمارستان با رضایت شخصی بیاریدش خونه بیمارستان ریه هاشون خشک میشه به سرعت حالشون بدتر میشه بیارید ...

مشکل اینجاست ک مامانم قند داره و قندش کنترل نمیشه مرتب پایین بالا میشه دکترش گفته باید قندش کنترل بشه تا بتونیم مرخصش کنیم  میترسم بیاریمش بدتر بشه و خدایی نکرده پشیمون بشیم خیلی روزای سختی رو دارم میگذرونم واقعا درمونده شدم