2777
2789

به نظرم هیچوقت نمی تونید از یه عطر تابستونی، در فصل زمستون استفاده کنید و یا برعکس! شاید میگید زیادی سخت گیرم! اما یک بار امتحان کنید! نظرات رو در وبسایت ها بخونید و نتایج جالبشون رو از تحقیقات به شدت رصد کنید!

من عاشق عطر و ادکلنم فکر کنم متوجه شده باشید! :)

مثلا اخیرا یک عطر خریده بودم که در بخش نظرات نوشته بودند که ازش در عصر های پاییز استفاده کنید!!!

با خودم می گفتم یعنی چی؟؟؟ مثلا در شب های پاییز استفاده کنیم نمی شه؟!

بعدا یک روز عصر در فصل پاییز عطر رو اسپری کردم! دیدم چقدر رایحش تازه تر و هیجانی تر شده!!!

بنابراین فهمیدم که راست می گن.نمی دونم دلیلش چیه شاید هوا، دمای هوا و یا آفتاب روی رایحه اثر می ذاره!

شما هم اگه نظری دارید بگید.اما یک بار امتحان کنید!!! عطر رو نه اما یه شاخه گل یاس رو توی هوای خنک بو کنید و بعد اجازه بدید آفتاب بهش بخوره!

من اینکار رو کردم و دیدم چقدر رایحش فرق می کنه!

اگر میخواهید برای همسرتون کادو عطر بخرید، حتما این نکات رو در نظر بگیرید.

من در وبسایتم یه مطلبی رو با آپدیت 2021 منتظر کردم به اسم بهترین عطر های خنک و تابستونی مردانه! خوشحال می شم بخونید و نظر بدید :)

البته با در نظر گرفتن شرایط اقتصادی این مقاله رو نوشتم و عطر های فوق العاده ای رو معرفی کردم.به دردتون میخوره حتما.دووووووستون دارم

سلام عزیزم من یه دختر ۲۶ سالم یه عطری که مناسب سنم باشه چی معرفی میکنی؟ خودم عاشق بوی جاسمین بولگاری ام ولی خب حس میکنم اصلا مناسب سنم نیستش یه ادکلنی که به یه دختر مجرد بخوره و بوش حسابی ادمو مست کنه بهم معرفی میکنی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من یه دختر ۲۶ سالم یه عطری که مناسب سنم باشه چی معرفی میکنی؟ خودم عاشق بوی جاسمین بولگاری ...

سلام عزیزم.من خیلی ماریا کری دریم و کوکو شنل مادمازلم عالیههههه به سنت خیلی میخوره