2777
2789

روز اول ماه رمضون روزه بوديم، دعوتمون كرد رفتيم خونه اش خودشم روزه بود، من كلا آرايشم نداشتم ٨ دقيقه به اذان گفتم سفره رو بندازيم كه وقت اذان باارامش بشينيم سر سفره، برگشت بلند كه پدرشوهرمو شوهرم هم نشسته بودن گفت، چقدر رنگ و روت پريده چه خبره الان پهن كنيم انقدر گرسنه اته؟صد رحمت به خودم من ٧ تا بچه زاييدم اينجوري نبودم، بعدم احساس كرد شايد شوهرم حواسشو تلويزيون پرت كرده، دوباره گفتش...منم خنديدم گفتم من خودم خوبم بنظر شما اومده رنگم پريده 

كلا عادت داره باهمه چيزش بنازه...بنازم خدارو كه كيا با چيا زهر زبونشون رو آدم و زندگي آدم ميريزن

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رحم کنه!!! والا ما از یک ساعت قبلش میریم سراغ سفره انداختن و آماده کردن آبجوش و ... دیگه ضعف ن ...

نه اون می خواست زاییدناشو به رخ بکشه گوسفندم می  زاد اما ادب و احترام مهمه 

حالا هر شب دم افطار شوهرم ميگه چه خبره گرسنه اي مگه؟ ميگم خب ميخوام بشينم اذان گوش بدم😢

مادرش كلا ميگه شما يواش كار ميكني، هميشه باشوهرم بحث دارم كه ميگه زود باش تو شولي 😔 هرچي ميگم خب براي چي بايد واسه همه چي بدو ام بدو بدو زود باش بدو ... ميگه شولي شل🤬😢

خدا ازت نگذره زن كه اينجوري فتنه گري...

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 

من هشت ساله عروسشون شدم ..حتی یه بار افطار دعوت نکردن  

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
خدا رحم کنه!!! والا ما از یک ساعت قبلش میریم سراغ سفره انداختن و آماده کردن آبجوش و ... دیگه ضعف ن ...

به امام حسين ديگه زاييدن و روزه داري هم پز داره؟ 

من بچه ندارم اين حرفا زدن داره؟😢

حالا هر شب دم افطار شوهرم ميگه چه خبره گرسنه اي مگه؟ ميگم خب ميخوام بشينم اذان گوش بدم😢 مادرش كلا ...

مگه جنگه بدو بدو کنیم

شوهر من خودش کلا شل 

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹

ما از 1 ساعت، 40 دقیقه قبل سفره رو پهن میکنیم و کم کم وسایل رو آماده میکنیم

8 دقیقه به اذان بعد با آرامش بشینید چجوری دقیقا؟! 

بهش میگفتی آره ضعف دارم پس زحمتش با خودتون که سرحالید 

بعد میرفتی مینشستی تا خودش بیاره و بفهمه هر جایی نباید هر حرفی رو بزنه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
حیف شوهرت بوده و الا میگفتی تو شوهرت خوب بوده پروار شدی 😂

اره بخدا 

همش به پسرش ميگه خرج كم كنيد خرج كم كنيد 

يه گردو بخواد بخره شوهرم ميشماره نكه بي حساب خورده شه 

اونوقت مادرش اينجوري حرف ميزنه به ادم

چه كار كنه ادم بااين زن؟ همه دعواهامون هميشه سر حرفايي كه ميزنه 

ولش کن مادر شوهر کلا حسوده نسبت به عروس و یجوری باید این حسو نمايان کنه

اخه من بچه ندارم درست نيست زبون روزه زهر ميريزه به ادم 

بقيه موقع ها هم انگار دنبالم كردن همش بايد تند تند كار كنم وگرنه بيام خونه شوهرم ميگه چرا شول بودي چرا كندي... در صورتيكه معمولي هستم 

چند سالم بخاطر حرفاي اين زن اقدام نكرديم چون ميگفت من بلد نيستم و كندم و زرنگ نيستم و ... انگار خودش و بقيه بچه بغل دنيا اومدن