روز اول ماه رمضون روزه بوديم، دعوتمون كرد رفتيم خونه اش خودشم روزه بود، من كلا آرايشم نداشتم ٨ دقيقه به اذان گفتم سفره رو بندازيم كه وقت اذان باارامش بشينيم سر سفره، برگشت بلند كه پدرشوهرمو شوهرم هم نشسته بودن گفت، چقدر رنگ و روت پريده چه خبره الان پهن كنيم انقدر گرسنه اته؟صد رحمت به خودم من ٧ تا بچه زاييدم اينجوري نبودم، بعدم احساس كرد شايد شوهرم حواسشو تلويزيون پرت كرده، دوباره گفتش...منم خنديدم گفتم من خودم خوبم بنظر شما اومده رنگم پريده
كلا عادت داره باهمه چيزش بنازه...بنازم خدارو كه كيا با چيا زهر زبونشون رو آدم و زندگي آدم ميريزن
خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من هشت ساله عروسشون شدم ..حتی یه بار افطار دعوت نکردن
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
ما از 1 ساعت، 40 دقیقه قبل سفره رو پهن میکنیم و کم کم وسایل رو آماده میکنیم
8 دقیقه به اذان بعد با آرامش بشینید چجوری دقیقا؟!
بهش میگفتی آره ضعف دارم پس زحمتش با خودتون که سرحالید
بعد میرفتی مینشستی تا خودش بیاره و بفهمه هر جایی نباید هر حرفی رو بزنه
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔