2777
2789
عنوان

نی نی یار شب

| مشاهده متن کامل بحث + 2344 بازدید | 240 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تمومش کن لطفا ظاهرا چند وقته اینجا باند بازی شده زورت بهشون نمیرسه قفل کن !!!!

همه باند بازی شدن،همه هم یه مشت بچه ان

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
نی نی یار به سایت رسیدگی کن خیلی بد شده همه کاربرا دارن میرن فقط شده دعوا همه باهم بحث میکنن جوش افت ...

عزیزم میبینید که همه دارن باهم دعوا میکنن واقعا میمونم این مهدکودک بزرگسالان چطوری اروم کنم

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

من اجازه نگرفتم شما بمن گفتی دیگه تکرار نکن منم گفتم چشم 

پس چرا چندروز پیش تو یه تاپیک چندتا اقا تگ کردی گفتی شماخوبی

فلانی شما هم خوبی

فلانی شما خوبی؟؟؟

یه نگاه ب خودت بنداز لطفا

باند بازی نداریم اینجا 

باندمیخوان برن گروه های تلگرام. اینجا جاش نیست  

اگه استاتر رسوا گفت آقایون در عوض یه عده تو لفافه  از قبل برنامه ریزی شده  تاپیک میزنن بعد   میان داخل تاپیک

چند سال تو سایتم این مسائل تازه سر باز کرده متاسفانه رسیدگی سایت هم از عهده خارج شده البته حق میدم  واقعا نمیشه کنترل کرد

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     

نرسه حلال نمیکنم که من یه هیچکس اسیب و ضرری نزدم جز خندوندن هیچ کار زشت و بدی نکردم ولی نفهنیدم این خانوم چرا انقدر بد دهن و مصکل داره

کامنتارو ازاول خوندید؟! بخونید بد اخطار بدید من با اینا اصن حرف نزدم خودشون ریپ کردن

عزیزم دارید باهم بحث میکنید و توهین میکنید چه اهمیتی داره کی اول بحث شروع کرده

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

عزیزم میبینید که همه دارن باهم دعوا میکنن واقعا میمونم این مهدکودک بزرگسالان چطوری اروم کنم

واقعا نی نی یار،موندم چطور دووم آوردی با این جو جدید اینجا

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
به بقیه ربطی نداره که کیو تگ میکنه بعضیا دروغگوییشون ثابت شده میخوان با به پیچیدن به پروپای بقیه عق ...

عزیزم کاربر خانوم نمیتونه اقا رو تگ کنه ممنوعه

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

خانوما تروخداااا

این اخه چه وضعشه هرروز دعوا و دروغ،چی شد سایت اینجوری شد؟چرا اینقد سریع در برابر هم جبهه میگیرید؟همه دوستیم و کنار هم میخوایم ی سایت خوب داشته باشیم،خواهشا کاری نکنید ک لغو کاربری کنیم😭😖