2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاهل داریم؟

بله 

خدایا  بابت تموم اون چیزایی که دادی و ندادیو میخوای بعدا بدی ندادیو نمیخوای بدی دادیو قدر ندونستم گرفتی شکرت...     خدایا باتو هر چیز غیر ممکنی ممکن میشه بارالله شکرت ...خدایا بخاطر اینکه ابرومو نبردی و دیدیو دم نزدی و با لطفت غمو از دلم بردی شکرت ... 
دیدم بعضیاشون راهیه دادگاه هستن برا طلاق خخخ

همت تلاق میگیرن مگ فقد دهه هشتادیا طلاق میگیرن 😒😒😒

خدایا  بابت تموم اون چیزایی که دادی و ندادیو میخوای بعدا بدی ندادیو نمیخوای بدی دادیو قدر ندونستم گرفتی شکرت...     خدایا باتو هر چیز غیر ممکنی ممکن میشه بارالله شکرت ...خدایا بخاطر اینکه ابرومو نبردی و دیدیو دم نزدی و با لطفت غمو از دلم بردی شکرت ... 

ازین تاپیک بوی خون میاد😂😂😂

من خودم 71 ام 

اما واقعا همه ی 80 ها بد نیستن اکثرا شاگردام متولد دهه 80 هستن 

خوب و بد زیاده داخلشون.

اما بیاید متحد شیم بر علیه این دایناسورهای دهه. 90😬😬😬

چطوری بعضیاتون چند ماهه عضو شدین ولی ده هزار تا پست گذاشتین😨من چهار ساله عضوم هنوز هزارتا نشده.    💍R❤A💍