2777
2789

#بسم‌الله:)!

خدایابه امیدِتو❤

خدايا‌ببخش‌آن‌گناهانى‌را‌كه‌در‌ِنعمتت

رابه‌روى‌من‌میبندد . .

-

خدايا‌ببخش‌آن‌گناهانى‌را‌كه‌مانعِ

قبول‌ِدعاهايم‌میشود  . .

-

خدايا‌ببخش‌آن‌گناهانى‌را‌که‌برمن

كيفر‌ِعذاب‌نازل‌میكند . .

#چقدحرفِ‌دله‌نه:)؟

- الهی‌وربی‌من‌لی‌غیرُڪ . .

خدایا . . #من‌جزتوکیودارم💔؟

اى‌خداى‌ِمن‌ . .

ای‌پروردگار‌ِمن‌و‌سيد‌وموالى‌ِمن . .

-

از‌كدامين‌سختيهاى‌امورم‌

بسويت‌شكايت‌كنم‌ ؟

ازكدام‌يك‌به‌درگاهت‌ #بنالم‌وگريه‌كنم؟💔

خدایا :)❤

-

ازتودرخواست‌میکنم ؛

كه‌مرا‌ببخشى‌و‌در‌گذرى‌در‌همين‌شب‌وهمين

ساعت‌ازهر‌جرمى‌وهر‌گناهى‌كه‌کرده‌ام . .

#الهی‌العفو‌به‌حقِ‌حسین . .

و . .

رحم‌کن‌به‌کسی‌كه‌‌تنهاسرمايه‌اش‌

#اميد به‌توست‌واسلحه‌اش #گريہ💔

💔💔💔💔

صلوات  فراموش نشه ۲ تا صلوات برای شهدا و تعجیل در فرج امام مهدی صاحب الزمان عج الله 🤲

باز باران بی ترانه بی نوای عاشقانه خسته از مکر زمانه غافل از حتی رفاقت اشک هایی طبق  عادت روی دوش آدمیت میخورد بر بام خانه!!! خدایا بابت تمام داشته هایم تورا سپاس میگویم تویی که از هرگلی خوشبو ترو از هرنسیمی خنک تر و  وسیع تر به من نزدیکی حالا که امضا رو خوندی  میشه برای حاجتم سه تا توحید بخونی؟  
الهی امین

آمین یا رب العالمین 😭🤲

باز باران بی ترانه بی نوای عاشقانه خسته از مکر زمانه غافل از حتی رفاقت اشک هایی طبق  عادت روی دوش آدمیت میخورد بر بام خانه!!! خدایا بابت تمام داشته هایم تورا سپاس میگویم تویی که از هرگلی خوشبو ترو از هرنسیمی خنک تر و  وسیع تر به من نزدیکی حالا که امضا رو خوندی  میشه برای حاجتم سه تا توحید بخونی؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی و ربی من لی غیرک     

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
میشه دعا کنید بابام حالش خوب شه؟🥺

چشم ۷ تا سوره حمد و یه آیت الکرسی میخونم 🌹🌹🌹🤲

العیییییی امین که سال دیگه خاطره شه برامون❤

الهی آمین 😍🤲

ان شاءالله هرکی هرحاجتی داره خدا بهش بده و هرکی هر گرفتاری داره خدا براش معجزه کنه

خدایا درسته تو کلی بنده و مخلوق داری ولی ما جز تو خدایی نداریم ک ب دادمون برسه😭

🍃❤معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم❤              آرام باش...آنجا که دگر راهی نیست،خدا راه می‌گشاید ❤          اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

به نیت حاجت روایی همدیگه یه سوره قدر بخوانیم♥️

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ ﴿۱﴾

ما [قرآن را] در شب قدر نازل كرديم (۱)

وَمَا أَدْرَاكَ مَا لَيْلَةُ الْقَدْرِ ﴿۲﴾

و از شب قدر چه آگاهت كرد (۲)

لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ ﴿۳﴾

شب قدر از هزار ماه ارجمندتر است (۳)

تَنَزَّلُ الْمَلَائِكَةُ وَالرُّوحُ فِيهَا بِإِذْنِ رَبِّهِمْ مِنْ كُلِّ أَمْرٍ ﴿۴﴾

در آن [شب] فرشتگان با روح به فرمان پروردگارشان براى هر كارى [كه مقرر شده است] فرود آيند (۴)

سَلَامٌ هِيَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ ﴿۵﴾

[آن شب] تا دم صبح صلح و سلام است (۵)

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

دوستان واسه منم دعا کنین منم واسه همه نینی سایتیها دعا میکنم که شاد و سالم و سلامت باشن زندگی همه پر از خوشی و خدایی باشه . خدایا دلم میخواد همیشه همراهمون باشی تو سختیها و تو خوشیها .دوستت دارم خواهشا مارو ببخش بخاطر نافرمانیهامون‌. میخوام ادم خوبی باشم کمکم کن