ابجیای گلم من شوهرم تک فرزنده و کنارخونه مادرشوهرم زندگی میکنیم تقریبا چسبیده ب همه و صدامونم یکم میره ک تازه اینو فهمیدم🤦♀️کلا مادرشوهرم اینا خوبن ولی میدونید ک زندگی کنارشون هرچقدم خوب باشن بازم مشکلات خودشو داره.سه سال پیش با کمکشون ی مغازه خریدیم حالا اون مغازه رو 1میلیارد میخرن شوهرمم شغل ثابت نداره توشرکت کارمیکنه.حالا بنظرتون مغازه رو بفروشیم بریم خونه مستقل بخریم یا ریسکه؟خسته شدم اخه
هیچ وقت زنهارادست کم نگیرید، تنهاموجوداتی هستند که بچه راتبدیل به مرد و مرد راتبدیل به بچه میکنند!! بله اینجوریاااس
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چرا اجاره نمیدی پولش و بانک بزاری وام بگیری با پول اجاره وام و پرداخت کنی هم خونه داشته باشی هم مغازه
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...
عه.چه جالب.منم خانوادم نظرآبادن. ببین دختر خوب از قدیم گفتن از مغازه خونه درمیاد،ولی از خونه مغازه در نمیاد.یه کسب و کار از مغازه راه بندازید و ازش پول خونه ذربیارید.یا بدید اجاره.الان تو این شرایط اقتصادی با یک حقوق زندگی نمیچرخه.