2777
2789
عنوان

مهمونی در این روزها

904 بازدید | 54 پست

جاریم از شهرستان جهیزیه آورده.و به همراهش هم خواهر شوهرم و مادرشوهرم اومدن به اصطلاح برای جهیزیه چیدن...

حالا کاری به اینکه تو این شرایط این برنامه رو گذاشتن ندارم. و اینکه توپشهر خودشون مراسم و مهمونی بایت جهیزیه داشان یا نه...اما مشکلم اینه که من از وقتی کرونا اومده خودمو حبس کردم و از مهمونی رفتن و لذت و غیره دست کشیدم..بماند که به شدت هم وسواسی شدم که اصلا خوب نیست.

حالا همسر غروب تو‌خودش بود گفتم چی شده فرمودن که مامانم و خواهرم اومدن  چکار کنم نمیشه که نیان خونمون؟

و من با یه بچه‌کوچیک پنج ماهه ‌و وسواسی که دارم این قضیه خیلی برام سخته...

تازه افراد به سرح زیر اند:

مادرشوهر و خواهرشوهر و دو تا بچه و عروس جدید و شوهرش و اون یکی برادر شوهر و البته احتمالا اون یکی خواهرشوهر به همراه همسر بزرکوار و دو‌تا بچه....به نظرتون باید چه کنم؟

به شدت دچار استرس شدم و تاوان خوشی دیگران رو ‌منی باید بدم که یک سال ببشتر هست از لذت خودم به خاطر سلامتمون دست کشیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار جاریت بد نیست بنظرم

چون زندگی جریان داره دیگه معلوم نیست کی کردنا بره 

ولی شرایط خودتون رو نمیدونم چی کارکنید

من بودم شاید دعوت میکردم 

ولی شما وسواستون بیشتره خودتون شرایط رو بسنجید دیگه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
 خب مگه این همه عر میزنن کروناس جمع نشید  خانواده شوهرت ویا شوهرت نمیبینن     ...

شوهرم‌نه...خودش وثتی فهمید دارن جهیزیه میارن تعجب مرد و گفت آخه کی تو این شرایط نابسامان اینکارو‌میکنه...اما خودشم نگران و ناراحت توقع مادر و خواهرشه  

استارتر اينمدت يكسال خورده اي با خانواده خودت و خواهر و برادر خودت هم رفت و امد نداشتي؟يعني مادر و خانواده ات رو بالاي يكساله نديدي؟

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
کار جاریت بد نیست بنظرم چون زندگی جریان داره دیگه معلوم نیست کی کردنا بره  ولی شرایط خودتون ر ...

ببخشید ولی بده دیگه 

مگه کرونا نیست 

کادر درمان چه گناهی دارن مگه

زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم