2777
2789
عنوان

آیندم🙂🌱

140 بازدید | 19 پست

میخوام تربیت بدنی بخونم مربی بدنسازی شم خوبه بنظرتون؟

و اینکه میخام برم دوره ببینم بین(کاشت ناخن.شینیون‌.میکاپ.تتو بدن .اکستنشن مو و مژه)کدوم برای دوره دیدن بهتره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برایه دوره دیدن مگه تکی میشه مثله شنیون

اره عزیزم چون توی سالنا هرکدوم یه دوره ی جدا دارن مثلا شنیون تخصصی یا میکاپ حرفه ای تتو و کاشت ناخنم که بحثشون جداست کلا

اره عزیزم چون توی سالنا هرکدوم یه دوره ی جدا دارن مثلا شنیون تخصصی یا میکاپ حرفه ای تتو و کاشت ناخنم ...

جدی واسه حرفه ای شدنه پس سالن کجابایدکارکرد

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره
جدی واسه حرفه ای شدنه پس سالن کجابایدکارکرد

اگه جدا یاد بگیری میتونی تو سالنای بزرگ کار کنی مثلا یه میز اجاره کنی که فقط کاشت ناخن انجام بدی مثلا کسی که میز بغلیتو اجاره کرده تتو بدن میزنه ی اگه چندتا رفیق باشین باهم برنامه ریزی کنین هرکدوم بره واسه یه چیز دوره ببینه بعد به ارایشگاه بزنین که یکی رنگ مو انجام بده یگی ارایش یکی شنیون و..

اگه جدا یاد بگیری میتونی تو سالنای بزرگ کار کنی مثلا یه میز اجاره کنی که فقط کاشت ناخن انجام بدی مثل ...

وای خیلی عالیه که ولی خیلی سرمایه میخواداخه

اگه جدا یاد بگیری میتونی تو سالنای بزرگ کار کنی مثلا یه میز اجاره کنی که فقط کاشت ناخن انجام بدی مثل ...

میگم واسه میکاپ حرفه ای بایدکجااموزش دید

میگم واسه میکاپ حرفه ای بایدکجااموزش دید

توی شهر خودتون بگرد دیگه ارایشگاه های شهرتون هرکدوم که بنظرت کارش اوکی تره سوال کن اگه اموزش میده حتما برو