2789
عنوان

بای جمله یا عکس نشون بده ایرانی هستی😐😁🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 7975 بازدید | 347 پست

اینو ببنید لذت ببرید 😂😂https://uupload.ir/view/odu1_vid-20210417-wa0016.mp4/

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عنتر خانوم کیست؟کسیه که بسیار شیکو خوشگل با تحصیلات بالا خوش اندام خوش اخلاق وقتی وارد مجلس میشه میگ ...

😂😂😂😂😂

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
لیوان توی گونی برنج

این منم 😍😍😍😂😂😂

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
بچه ها ی سوال دارم چرا تموم این جمله ها ورفتارها مال اکثریت ایرانی ها درسته ودقیق بنظرتون دلیل خاصی ...

دیدن به ذهن سپردن

تو شلوغی خودش هول میده 

خودشم میگه هووول ندین😂😂😂

@لیوان_در_گونی_برنج    کجایی دختر ؟ اسمت اومد دلم تنگ شد

سلام ندول جان

آخ فدای دل شما 😍💚

منم دلم براتون تنگ شده بود خب 😞

سه چهار ماهی نبودم ناخوش بودم فدات بشم 

ولی الان دیگه هستم 😘

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸