2777
2789
عنوان

شبیه کی هستین؟؟؟ بچه هاتون شبیه کین؟🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 65 پست
مامانم و بچه هام شبیه من و خواهرم هستن😁

من مامان و خالم اصن شبیه نیستن..

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شبیه پدرم پسرم کپ خودمو پدرمخداروشکر میکنم بخاطر چهرهامون چ خودم چ بچم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

ترکیبی از مامان بابام 😂 چشمام مثل بابام رنگی هست ولی مثل مامانم یکم ریزه ولی خوشگله 😎 بینیم مامانم البته مال من خیلی قشنگه. لبم بابام . پوستم مث جوونی بابام روشن

یه روز انقدر موفق بشم ک حسرت دیدنم به دل خیلیا باشه .♡⁩.

۸تا بچه ایم .من فقط شبیه پدرمادر شدم ..اون ۷تا همه نژادشون مثه خارجیاس ..موی بور و چشم رنگی و پوست سفید ..

فقط من مثه پدرمادرم موی مشکی و چشم قهوه ایم ..

نوهوهامون کلا شبیه خواهر برادرمم اصلا شبیه داماد و عروسامون نشده 

خیلی دوس دارم بچه منم شبیه خاله ها و داییاش بشه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

[QUOTE=186122487]شبیه عمه کوچیکمم😐[/QUمامانت حرص خورد؟😂🤔 والا من و خواهرم ی صدم شبیه مامان نیستیم انگار اصن مامانم هیچ کاره بود😂😂😂

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤
۸تا بچه ایم .من فقط شبیه پدرمادر شدم ..اون ۷تا همه نژادشون مثه خارجیاس ..موی بور و چشم رنگی و پوست س ...

ایشالا😍

شبیه مامانم بچمم مطمئنم شبیه نامزدم میشه در اينده 😐😁

چرا مطمئتا؟

شبیه بابامم  دخترم شبیه خاهرمه،🙂

مث من😍