2777
2789
عنوان

شبیه کی هستین؟؟؟ بچه هاتون شبیه کین؟🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 65 پست
مامانم و بچه هام شبیه من و خواهرم هستن😁

من مامان و خالم اصن شبیه نیستن..

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شبیه پدرم پسرم کپ خودمو پدرمخداروشکر میکنم بخاطر چهرهامون چ خودم چ بچم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

ترکیبی از مامان بابام 😂 چشمام مثل بابام رنگی هست ولی مثل مامانم یکم ریزه ولی خوشگله 😎 بینیم مامانم البته مال من خیلی قشنگه. لبم بابام . پوستم مث جوونی بابام روشن

یه روز انقدر موفق بشم ک حسرت دیدنم به دل خیلیا باشه .♡⁩.

۸تا بچه ایم .من فقط شبیه پدرمادر شدم ..اون ۷تا همه نژادشون مثه خارجیاس ..موی بور و چشم رنگی و پوست سفید ..

فقط من مثه پدرمادرم موی مشکی و چشم قهوه ایم ..

نوهوهامون کلا شبیه خواهر برادرمم اصلا شبیه داماد و عروسامون نشده 

خیلی دوس دارم بچه منم شبیه خاله ها و داییاش بشه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

[QUOTE=186122487]شبیه عمه کوچیکمم😐[/QUمامانت حرص خورد؟😂🤔 والا من و خواهرم ی صدم شبیه مامان نیستیم انگار اصن مامانم هیچ کاره بود😂😂😂

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤
۸تا بچه ایم .من فقط شبیه پدرمادر شدم ..اون ۷تا همه نژادشون مثه خارجیاس ..موی بور و چشم رنگی و پوست س ...

ایشالا😍

شبیه مامانم بچمم مطمئنم شبیه نامزدم میشه در اينده 😐😁

چرا مطمئتا؟

شبیه بابامم  دخترم شبیه خاهرمه،🙂

مث من😍