خیلی بدِ خیلی،حسی که دارم اینه میدونم هیچ آینده ای باهاش ندارم و اخلاق درست حسابی نداده میدونم دوستم نداره و خوبی هام به چشمش نیومده اما دلتنگی این حسِ خیلی بدیه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
اشکال نداره سفره بنداز باهم افطار رو بخورید اگرم بحثش شد بگو توقع داشتم امسال ی خونه بهتر بگیریم یا حداقل قبلش هماهنگ میکردی با زبون خوش بگو ساید رفت صحبت کرد بگه شرایطش رو ندارم پول رو بدم خود لازم دارم هرچند زشته مرد بزنه زیر حرفش ولی گناه داره روزه است
برا سلامتی خانواده من و خودت ی صلوات بفرس ،😚خدایا کمکم کن سربلند بشم
خیلی بدِ خیلی،حسی که دارم اینه میدونم هیچ آینده ای باهاش ندارم و اخلاق درست حسابی نداده میدونم دوستم ...
منم بعد ازسی سال ب به این نتیجه رسید م که این زندگی غز اولش اشتباه بوده خوبه شما زودترازما من فهمیدی الانم یه ماهه قهره ومن موندم خوبیش اینه که خرج زندگی رو میده واقعا خونه نیست همه درآرامش از هستیم
امروز دوستش بهش زنگ زد که چقد میخوابی گفت ماه رمضونه چه کنم
اونم گفت ماه رمضونو که نگفتن بگیری بخوابی گفتن حداقل کاری که میتونی کمک به ایتام کن
شوهرم به من اشاره کرد که من دارم خرج ایتام میدم
زبان را مگردان به عیب کسان که خود عیب داری ومردم زبان خدا یک علی داشت. الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد ! پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
ولی من خیلی بعم برخورد بعد اون حرف بدجور بغض کردم ودلم حتی برای سنگ سیاه پدرم تنگ شد
زبان را مگردان به عیب کسان که خود عیب داری ومردم زبان خدا یک علی داشت. الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد ! پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔