2777
2789
عنوان

خرید گاز و فر لطفاً نظر بدین

407 بازدید | 8 پست

سلام دوستان می‌خوام گاز صفحه ای و فر تو کار بگیرم بیاین بگین چه مدلی خوبه و راضی هستین یا نه 

مثلا فر تو کار، گاز و برق با هم باشه خوبه یا فقط برقی، یا گاز صفحه ای اگه راضی هستید معرفی کنید و ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فر و گاز اخوان عالیه خیلی با کیفیت هم هست فر هم اگه مصرف زیاد داری گازیو و برقی بگیر میتونی بگیر یا گازی بگیر چون مصرف برقت بالا میره اگه فقط برقی باشه 

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏

فر توکار داتیس خوبه

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

از من میشنوی گاز مبله بخر، راحتی بخدا

گاز برقی اصلا نخر مگر اینکه حایی باشی گاز نباشه چون اصلا به صرفه نیست

گاز صفحه ای آلتون نخر، 💩ه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴