2777
2789
😖😔 ای بابا چرا پیشقدم نمیشی واسه اشتی

ن. میخاییم طلاق بگیریم ظاهرن که. از دست منم دیگه کاری برنمیاد نمیزااارن زندگی کنیم. تا خدا چی بخاد کسی جولو اراده خدارو نمیتونه بگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی 8-7ماه  تقریبا😣 چجوری اشنی کردید کی پیشقدم شد

اره ۷ماه بود . 

تقریبا دوماه که گذشته بود خودش دوباره پیگیرم شده بود ولی چون خیلی ناراحت بودم از دستش رو بهش نمیدادم 😅

خودش پیش قدم شد .

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

آها ینی هنوز عقد نکردید

نه بعد ی سال خاستگاری رفتن اومدن تازه بابام راضی شده 🤦‍♀️🤪

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

شمردی    

اررره 😂😂😂😂 خیلی سخت گذشت واسم 😂😂ولی یه جوری رفتار میکردم که خیلی خوبه اوضاع الکی 😂😂

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

چجوری اشتی کردید کی پیشقدم شد بعد تو دوران قهر تو چجوری رفتار میکردی ؟سراغی ازش میگرفتی

داستانش خیلی طولانیه در این مقال نگنجد😅

ولی نه ایشون منو جایی دیدن و داستان تعقیب و گریز پیش اومد و این حرقا😁

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
وااای سر چی کات کردین چیشد برگشتین چ باحال و عجیب

یکی به دروغ بینمون و بهم زد و یکسال کات کردیم بعدم یجایی اتفاقی منو دید و تعقیب و گریز و این حرفا اتفاق افتاد و تا ثابت نکرد که دروغ بود اون حرفا من پسش زدم. بعدم سر یک هفته بله برونمون رخ داد 😁😅

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
ولی بنظرم اینایی که عاشق همن بیشتر قهر میکنن و لج همو درمیارن😂

واقعا😂😂💔

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

ولی بنظرم اینایی که عاشق همن بیشتر قهر میکنن و لج همو درمیارن😂

لجبازی به نظرم با قهر کردن فرق داره 😂

لجبازی و کل کل زیاد پیش میاد ولی قهر خیلی کمتر 😅

اررره 😂😂😂😂 خیلی سخت گذشت واسم 😂😂ولی یه جوری رفتار میکردم که خیلی خوبه اوضاع الکی 😂😂

واقعا؟

چ مدت گذشت تونستی یکم عادت کنی؟

آخه من وقتی قهر میکنم ی روزش واسم صد روزه تا اینکه پیام بده و من دیگ تو پوست خودم نمیگنجم

میدونم همونی میشه که میخوام.