2777
2789
عنوان

بد غذایی نوزاد ۹ ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 4630 بازدید | 73 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از اول میکس نخورده دندونم ۴ تا داره 

میکس برای این خوب نیست که راحت خور نشه.پرک و مرغ رو له شده بریز.اما آب مرغ وقتی با سبزیجات میکس می شه خوش طعم می شه.

بیا که مرا با تو ماجرایی هست...❤️❤️❤️
دکترش گفت اول بهش نده بمال به کم به بغل لبش  زدم زود دونه قرمز زد

چه جالب 

من پسرم زیر یه سال بود خربزه خورد دور لبش دوته زد ولی بزرگ شد نه نزد

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
۹ماهه زود نیس خودش بخوره من بچم توده ماه رفته هنوز میکس میکنم میدم بهش

منم یه پارچخ پهن میکنم دخترمو میزارم روش خرما و بیسکویت میدم دستش میخوره اکه سیر باشه نمیخوره البته در حد کم میخوره 

گوجه حساسیت داد حالا دوباره چند هفته دیگه امتحان میکنم شیر هم امروز تازه شروع میکنم تست گرفتن  ...

خوب باید نمک بزتی بخوره کناه دارن بچه ها بی نمک اصلا مزه نداره من میزنم

خوب باید نمک بزتی بخوره کناه دارن بچه ها بی نمک اصلا مزه نداره من میزنم

تا یک سالگی که نمک ممنوعه رسوب میکنه‌ تو کلیه 😕

بعد ما مزه نمک و میدونیم میفهمیم غذا بیمزست بچه ها که نخوردن نمیدونن که 

با کدوحلوایی و هویج سوپش شیرین میشد دوست داشت میخورد 

منم یه پارچخ پهن میکنم دخترمو میزارم روش خرما و بیسکویت میدم دستش میخوره اکه سیر باشه نمیخوره البته ...

آره پسر منم کدو حلوایی خام و کرفس و هویج و میگرفت دستش میخورد اما الان یه هفتست هیچی به هیچی 😕

چه جالب  من پسرم زیر یه سال بود خربزه خورد دور لبش دوته زد ولی بزرگ شد نه نزد

آره دیگه حساسیت اینجوریه کم و زیادم داره البته پسر من موز خورد رو کمرش جای پوشک پر دونه های قرمز شد دیگه ندادم تا چند ماه دیگه باز امتحان کنم

۹ماهه زود نیس خودش بخوره من بچم توده ماه رفته هنوز میکس میکنم میدم بهش

نه عزیزم اصلا زود نیست ...

اگه الان دست به کار نشی ..پسرت همینطور میکسی میمونه .... حتما غذاهای جویدنی نرم بزار جلوش حتی اگه دندون نداره با لثه هاش نرم میکنه 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
تا یک سالگی که نمک ممنوعه رسوب میکنه‌ تو کلیه 😕 بعد ما مزه نمک و میدونیم میفهمیم غذا بیمزست بچه ها ...

افرین به اطلاعات درستت 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
تا یک سالگی که نمک ممنوعه رسوب میکنه‌ تو کلیه 😕 بعد ما مزه نمک و میدونیم میفهمیم غذا بیمزست بچه ها ...

نه میگن باید یکم بزنی

زیاد در قید و بند این حرفا نباش بزار بهوره اگه نزاری از غذای خودتون بخوره کم کم زده میشه و بدغذا میشه 

من مرغ میهوریم یا حوحه کبای استخوت رون با ومس گوشت میدم دستش خیلی دوس دلره  البته یه تیکه گوشت بزاری بش بمونه

نه میگن باید یکم بزنی زیاد در قید و بند این حرفا نباش بزار بهوره اگه نزاری از غذای خودتون بخوره ...

راستش نمیدونم بچه دختر خالم تا دو سالگی غذای جدا خورد نمک و شکرم تا دو سالکی اصلا نخورد بد غذا هم نشد همه چی میخوره 

خودم امید دارم واسه دندون باشه بگذره تموم شه