2777
2789

بلایک لطفا

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو مرکز امید انجام دادم

سلام عزیزم، من ۲۲سالمه و بنا بگفته دکتر تیروئد دارم و تنبلی تخمدان اماشدید نیست، سه سال منتظرم.. اگر ای وای اف کنم باتوکل برخدا  چنددرصد احتمال بارداری هست با این شرایطم؟

خدایا به بزرگیت قسمت میدم همه منتظرا رو دامنشون رو سبز کن💚
سلام عزیزم، من ۲۲سالمه و بنا بگفته دکتر تیروئد دارم و تنبلی تخمدان اماشدید نیست، سه سال منتظرم.. اگر ...

عزیزم هر‌سوالی داشتی میتونی ازم بپرسی. ولی اگه دکترت بهت ivf پیشنهاد کرده عقب ننداز. سریعا برو توی پروسه و سریعا انجام بده. وقتتو اصلا تلف نکن

همسرت چند سالشونه؟ مشکلتون چیه

شوهرم ۲۸،،نه دکترم بهم نگفته ای وی اف...خودم دوسدارم انجام بدم.وقتمو تلف نکنم..ولی باز میترسم نگیره

خدایا به بزرگیت قسمت میدم همه منتظرا رو دامنشون رو سبز کن💚