2821
2789
عنوان

بی بی چک دوم +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 65 پست
اگه موعد رسیده برو آز بده 

یک روز از موعدم گذشته

چه خوش است انتظار تو🤰🤰🤰🤰❤❤❤برای سلامتی تو دلیم صلوات میفرستی 🙏خدایا شکرت بابت این معجزه ی بزرگ تو زندگیم 🤲🤲

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حتما تیتر بده خیالت راحت بشه

آخه خیلی میترسم بتا پایین باشه بنظرت با این عکسی که فرستادم الان چنده

چه خوش است انتظار تو🤰🤰🤰🤰❤❤❤برای سلامتی تو دلیم صلوات میفرستی 🙏خدایا شکرت بابت این معجزه ی بزرگ تو زندگیم 🤲🤲

مبارکه عزیزم. این بی بی بتا زید 800نداره.

ای خدا فردا منم بی بی بزنم اینجوری بشه😍😍😍

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
مبارکه عزیزم. این بی بی بتا زید 800نداره. ای خدا فردا منم بی بی بزنم اینجوری بشه😍😍😍

وای خدا کنه عزیزم انشالله به حق فاطمه ی زهرا فردا بی بی توام مثبت شه 

وای خدا کنه عزیزم انشالله به حق فاطمه ی زهرا فردا بی بی توام مثبت شه 

ان شالله مرسی عزیزم. 

برو آزمایش من با اطمینان میگم بتات بالای 500 هست

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
مبارک عزیزم انشالله قسمت منتظرا منم چهارشنبه بی بی مثبت شدازمایشمم دادم

شما آزمایش دادی؟؟

هزاروخورده ای میشه مال من ۹۱۸ بود

عکس بی بی چکتو میفرستی با بتای ۹۱۸ ببینم چطوریه

ان شالله مرسی عزیزم.  برو آزمایش من با اطمینان میگم بتات بالای 500 هست

قربونت بزم یکم دلم آروم شد پس برم بعدازظهر آز بدم

قربونت بزم یکم دلم آروم شد پس برم بعدازظهر آز بدم

برو ک ان شالله 9ماه با خوشی و ارامش بگذرونی. 

حسم میگه نی نیت پسمله

توتاپیک قبلی هت

چه خوب آخه من چون یک روز از موعدم گذشته فکر میکردم بتام باید پایین باشه

برو ک ان شالله 9ماه با خوشی و ارامش بگذرونی.  حسم میگه نی نیت پسمله

ای جان مرسی عزیزم انشالله توام نی نی داری فردا بیای خبر بارداریتو بدی موعدت کیه بی بی کی میزنی