2777
2789

یک گروه هزار نفری تلگرامی مدیر میخواد، این جهان با این عظمت مدیر نمیخواد؟ 

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مکالمه دو جنین در شکم مادر :

🔸اولی: تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟

🔹دومی: آره حتما. یه جایی هست که می تونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم

🔸اولی: امکان نداره!

ما با جفت تغذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده.

🔹دومی: شاید مادرمونم ببینیم

🔸اولی: مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش

🔹دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه.

🔸اولی: من مامانو نمیبینم پس وجود نداره.

🔹دومی: اگه ساکتِ ساکت باشی صداشو میشنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس میکنی...

این مکالمه چقدر آشناس!

تا حالا بودنِ خدا رو اینطوری به همين سادگی حس نكرده بودم؛

استارتر مشکلی پیش اومده تو زندگیتون که این سوال به وجود اومده یا نه؟ 

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

سوالت جالب بود 

قطعا یکی هس ک مارو بوجود اورده و جواب بدی و خوبیامونو میده

باو کاربره پسرم انقد بهم نگید" دخترم"                 بیخیال مگه دنیا چقده که بشینم اهمیت بدم ناراحت شم ترجیح میدم بگم به کتفم  عاشقه تاپیکای ترسناکم و فان    
استارتر مشکلی پیش اومده تو زندگیتون که این سوال به وجود اومده یا نه؟ 

😐والا از دیشبه فکرم درگیر شده

اول اومدم گفتم چرا دین داشته باشیم 😶دو سه ساعت داشتم دنبال ج میگشتم تا بفهمم چی ب چیه 

بعد اومدن گفتن دین برای اینه ک بخدا نزدیک بشیم بشناسیمش حالا برام سوال پیش اومده خدا کیه 😶دوست دارم بدونم خدا رو چطور تعریف میکنن

مکالمه دو جنین در شکم مادر : 🔸اولی: تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ 🔹دومی: آره حتما. ی ...

این قدر این مدت برام مشکل پیش اومده که کم کم داشتم ایمانمو از دست میدادم  میگفتم خدا اصلا منو نمیبینه من هرچی لزش میخوام برعکس میشه خیلی خوب گفتی💚

خدایا شکرت🙏
😐والا از دیشبه فکرم درگیر شده اول اومدم گفتم چرا دین داشته باشیم 😶دو سه ساعت داشتم دنبال ج میگشتم ...

حدود پنجاه برهان برای اثبات خدا وجود داره

از برهان نظم گرفته تا فطرت و حدوت و قدیم و....

اما ساده ترین و دقیقترین که همین برهان فطرت هست رو اگر بخوام بگم برای شما اینطوریه: 

فرض کنید با کشتی رفتید مسافرت، دریا طوفانی میشه و کشتی غرق میشه.شما تو اون حالت افتادید وسط دریا، یک حسی میاد سراغتون و با همه وجود درک میکنید که کسی هست برای اینکه صداش بزنید.این موجود خداست

یعنی خدا تو ذات و باطن و درون شماست 

این قدر این مدت برام مشکل پیش اومده که کم کم داشتم ایمانمو از دست میدادم  میگفتم خدا اصلا منو ن ...

انشاالله تموم خواسته های دلتون باشه چیزایی که خدامیخواد براتون توزودترین بهترین مناسب ترین زمان ممکن بهتون بده

الهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم