2777
2789
عنوان

اولین پریودی

1845 بازدید | 133 پست

موقع اولین پریودیتون چقدر اطلاعات و امادگی داشتید؟؟ 

من که هیچی یه جیغ بنفش کشیدم مامانم که انگار میدونست وفتشه با وسایلش اومد سراغم

ولی بخاطر خجالتش  در این مورد باهام حرف نزده بود تو مدرسه هم هیچی بهمون نگفته بودن

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

اطلاع داشتم و منتظر بودم 😐😐😂😂

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیست روز دیگ ی سال میشه

همچیو میدونستم مامان خونه نبود

بعد ک اومد گفتم بهش😁

یک💖دووو👝سعععععع🎈🎈🎈حالااع...😸😸😸😸😸 الماسی چقده گشنگع  ازهمه رنگع😝😝😝 رنگ امضام چرا عوض نمیشع😑😑😁اهای همه گلا میدونن😚😚 من نیام سایتشون خلوته😚😚😚😘😂😂😂😂مو فرفری😍😍چال لپ دارم ی دنیا  اهااای چاپلوس مدرسه😒بیا ....یادم بده چجوری دل معلمارو میبردین😒😒😒😒😒

من تو حموم بودم کلییییییییییی گریه کردم که چقد بدبختم از این همه آدم من چرااااااااااااااا

بعد مامانم انقد ریلکس باهام رفتار کرد بم برخورد

دخترم =(🚬 م‍‌ب‍‌ت‍‌ل‍‌اب‍‌ح‌ه‍‌ی‍‌پ‍‌وف‍‌رن‍‌ی‍‌ا.ir   🥀─━─•⊰ از بلندای نگاه تو فقط پروازه و پرواز و پرواز~نه محضر لازمه نه حلقه خب~اما تویی محرم تویی همدم تویی همراز💔 ⊱•─━─     

من میدونستم چی به چیه 

احساس گناه شدید داشتم هیچی افسرده شدم مدرسه هم سختم شد تا چند ماه بجای غسل حیض هیج میدادم 😐اشتباه شنیده بودم

خدایا دلت میاد؟ دل مهربونم  هنوز فکر دلیه که دلم شکسته.....