2777
2789
عنوان

روضه حضرت مسلم برای خرید خونه 💚

265 بازدید | 8 پست

روضه حضرت مسلم ابن عقیل(ع) رو چند نفر برای خرید خانه امتحان کردن و در کمال ناباوری خونه دار شدن.🏡

منم الان روضه رو گوش دادم

فقط کافیه توی گوگل بنویسید روضه حضرت مسلم و با صدای بلند توی خونه پخش کنید وهمراهش اشک هم بریزید

گفتم ب شما هم بگم بخونین😊

التماس دعا💚

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راستی ۷ شنبه باید این روضه برگذار بشه ۶شنبه که گذشت دیگه روضه گوش نکنید و رروضه آخر رو گرو نگه دارین تا ان شاءالله هر وقت حاجت روا شدین روضه آخرو توی خونه خودتون بگیرید

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
من شنیده بودم باید 7 تا شنبه گوش کنی 4 تا گوش کردم پنجمی یادم رفت گفتم شاید خدا اینم مثه بقیه دعاهای ...

عزیزم این چه حرفیه خدا قطعا دعاهای مارو میشنوه ان شاءالله خیلی زود حاجت روابشین😍

ولی من فکر می کنم خونه خریدن پول می خواد حالا بازم هر طور صلاحه

عزیزم من به چشم دیدم گاهی از هیچ ،جوری کارا درست شده که خلق خدا انگشت به دهان موندن

عزیزم این چه حرفیه خدا قطعا دعاهای مارو میشنوه ان شاءالله خیلی زود حاجت روابشین😍

ممنون عزیزم تا حالا که سه سال و خورده گذشته و قبولم نکرده ایشالا حداقل از دهن شما بشنوه فرجی کنه خسته شدم از وضعم