2777
2789
عنوان

بیایین

75 بازدید | 17 پست

سلام من ۱۷ تولد همسرمه ۲۳ سالش میشه بعد چون همه چی داره و من بخرم همینجور میمونه دیگ میگم براش تولد بگیرم فقط با دوستاش هماهنگ کردم و اینا بیان سوپرایزش کنن و یه شام و کیک .بنظرتون خوبه؟؟چون دیدم دوستاش انجام دادن منم گفتم چیزی نباشه که فکر کنه من جلو دار این شدم که نمیتونه مثل اونا باشه تا حالا هم چیزی نگفته من اینجور فکر میکنم.

حالا من داشتم با ماد شوهرم میگفتم آخرم عوض اینکه بگه دستت درد نکنه میگ میخواستی چیکار اونا رو میگی الان دو دل شدم چیکار کنم بنظرتون؟؟؟؟

حس قشنگیه ببینی عشقت شده همسرت  

امروز تولدشه

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن ۱۷ اردیبهشت

اها .مبارکه ولی دوستاش نمیگفتی

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
راست گفتن   با خانواده شوهرتون خوش بودید

هرسال بودن امسال هم نباشند چی میشه برا دخترش یا اونیکس پسرش هیچوقت نمیرن و نمیگن. بهشون من چون پایین می‌شینم همیشه گفتم 

[QUOTE=186039584]خب همه چی داشته باشه منم همه چی دارم ولی وقتی شوهرم برام ارزش میزاره و یه کادو واسم میخره کلی ذوق می ...[/Qاست

ووقتی استفاده نمیکنه 

اها .مبارکه ولی دوستاش نمیگفتی

میگم یعنی خودتون بودید بهتر نبود

[QUOTE=186039584]خب همه چی داشته باشه منم همه چی دارم ولی وقتی شوهرم برام ارزش میزاره و یه کادو واسم ...

من شاید 10 تا ادکلن برند عالی داشته باشم ولی شوهرم واسم دوباره کادو ادکلن خرید شاید هر روز ازش استفاده نکنم ولی کارش خوشحالم کرد

میگم یعنی خودتون بودید بهتر نبود

هرسال همینه ولی گفتم دوستاش بیان یکم خوشحال باشه و اینا سنی نداره دوتا بچه داریم فقط دق دغه اش اینه کار کنه خرج خونه رو بده منم خواستم جبران کنم و حالش با دوستاش خوب بشه

من شاید 10 تا ادکلن برند عالی داشته باشم ولی شوهرم واسم دوباره کادو ادکلن خرید شاید هر روز ازش استفا ...

چی بگم اخلاق هرکس یه طوره