2777
2789

وقتی شوهرم بهم خیانت میکنه یا مدام مدلای اینستا وپو.رن و بامن مقایسه میکنه وازمن سردمیشه و سمتم نمیاد واسخ رابطه یا هرچیز دیگه و بقبه میگن مدام ببین هرجور دوس داره همونجور باش ومحبت کن وب خودت برس وزندگیت ....هیچکس نمیفهمه منووو درکم نمیکنه 

من یه پسر ۳ ماه ونیمه دارم 

طبیعی زایمان کردم شکمم پرازترک شد 

پسرم خیلی نق میزنه 

بخاطرشیردهی لاغرشدم 

به زور میتونم نیم ساعت بخابونمش تا فقط غذامودرست کنم 

شب وروز فقط سه ساعت خواب دارم 

خونم مثل مادرشوهرم ومامانم تمیز نمیشه 

مث مدلای اینستا وبازیگرای فیلم پور.ن نیست هیکلم 

نمیتونم مدام ارایش کنم خوشتیپ ترین وخوش هیکل ترین زن دنیا ومرتب ترین وکدبانوترین زن 

وهمچنین خوش هیکل ترین و رقاص ترین زن باشم 

چون شوهرم اینجوردوست داره و اگه نباشم مقایسه ام میکنه وخیانت میکنه 

نمیتونم هرروز صب   موهام و اتو بکشم و ارایش کنم 

خسته ام الان دارم هق هق میکنم و مینویسم 

چرا هیچکس نمیفهمه ک من چقد داره بم فشارمیاد 

کاش منو و بچم باهم نابودبشیم راحت شیم 

وقتی میخواستم اسم کاربریموبزنم اعصابم خوردبود  الان خودمم پشیمونم 😑 شما دیگه هی پیله نکنید به اسم کاربریم   مرسی اه  (استعداد خاصی تو تشخیص جنسیت از رو ان تی دارم 😍👪 )  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا حق داری و چقدر بی درک هستن کسایی که میگن به خودت برسو فلان کارو بکن تا شوهرت خیانت نکنه،یه مرد باید خیلی حیون باشه که از زن تازه زاییدش توقع این جلف بازیارو داشته باشه

برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕

عزیزم شوهرت بی لیاقته که نمی فهمه بخاطره بچه اون تو هیکلت بهم ریخته و ترک ترک شده.. چرا از گن استفاده نمیکنی؟؟ برا خودت میگم وگرنه شوهرت ذاتش خرابه ذاته خرابم درست بشو نیس

حق داری حداقل بدن یسال طول میکشه به حالت عادی برگرده توبارداری وشیردهی هم بدن کلی ویتامین ازدست میده که خودش باعث افسردگی میشه اما مشکل اصلی شما شوهرتونه ایشون باکارهاش این حالت افسردگی رو بیشتر میکنه

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌹

مشکل از شوهرته نه تو واقعیت زندگی اونم با یه بچه نوزاد همینه

اون بازیگرا ‌ مدلا مربی ورزش مخصوص، آرایشگر مخصوص دارن عکس و فیلماشونو حرفه ای میگیرن و ادیت می‌کنن مسکل از شوهرته که این چیزا رو نمی‌فهمه

وا چرا تو نابود بشی و بچه معصومت اونی که نمیفهمه خدا به راه راست هدایتش کنه عقل تو کلش بیاد که انقده گستاخ و پروعه 

عیبی نداره پروترش نکن به خودت برس این دورانو پشت سر بزاری حق داری یکم خودتو قوی کن رو اوضاع بچه داری سوار بشو کمک بگیر از خانوادت بچتو نگه دارن تو به خودت برسی نیروتو جم کنی بدم میاد مرد هر جور میخواد باشه زن به خودش زحمت بدت دلخواه مرد بشه کی گفته همچین قانونی رو 

بی غیرته هر مردی که فکرش اینه 

یعنی چی تو چرا خودتو سرزنش میکنی آخه اون داره اشتباه می‌کنه مدل میخواد می‌رفت با مدل ازدواج میکردم ببینم یه نفر تو صورتش می‌انداختم شما الان تازه بچه دار شدی باید به خودت فک کنی و بچه آت تازه وظیفه اونه که الان نازتو بکشه حواسش بهت باشه غلط کرده ولش کن بگو برو پیش مشاور تا بفهمی آلان تو داری اشتباه میکنی وااا چرا بهش اصلا حق میدی اینجوری فکر کنه 

خوبی مرد بااخلاق اینه ک شعورداره وهمه اینارو درک میکنه...براهمینه ک ملاک اول باید اخلاق باشه نه هیچ چیز دیگ

عزیزم مشکل از همسرته نه شما اونا هزارجور عمل میکنن وپول خرج میکنن...