اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨
در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد! نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
چیا قصد خرید داری بگو اگه واجب نباشه با همفکری حذف کنیم ولی در کل سرخ کن و هواپز و بخار پز گوشت کوب برقی بخارشو اتو پرس بزرگ ظرفشویی قهوه ساز سبزی خرد کن چرخ گوشت دو دست سرویس قابلمه کافیه سرویس چینی مهمان بستگی ب خودت داره۱۸ نفره یا ۱۲ نفره ویک دست ارکوپال برای دم دستی
بستگی به خودتون داره. منم سال گذشته تو اوج گرونی فقط چیزایی که لازم داشتم و خریدم دقیقا زمانی بود که دلار وحشتناک هرروز باالا میرفت کسی جنس نمیداد... شرکت های خارجی رفته بودن.... اما طبق خودم خرید کردم خداروشکر. فقط واجب هارو لیست کن بخر
اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
پلاستیک زیاد نخر من فقط ست لگن و آبکش استیل خریدم دیگ پلاستیکی نخریدم. ظرف هم اندازه نیازم خریدم 5 دست نه. برقی جات هم فقط ضروری هارو بابام خرید. بقیش و همسرم چون خودشون دوسداشتن مثل اسپرسو ساز، توستر خریدن ،برخلاف من که مورد استفاده نبودن برام. آب مرکبات گیری هم خودم با ماهانه ام خریدم چون میدونم مصرف میکنم.کاملا بستگی ب خودت داره ببینی چیو مصرف میکنی یا نه.
اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
عزيزم همه مثل شماها باشن ادم خيالش راحته نه اينكه بايد بترسي اگه نگيري چه فكري راجبت ميكنن🙏🏻💙
بخای اینجوری فکر کنی هیچوقت ارامش نداری. من خودم تو عقدم و ظرفشویی نخریدم نه تنها این بلکه تمام وسایل و طبق نیاز و علاقه خودم خریدم بابامم کارت و میداد دستم گفت هرچی دوست داری بخر. اما من اصلا دنبال این جمله ک بقیه چی میگن نبودم و نیستم چون تا آخرش هرکاری بخای کنی این جمله میاد تو ذهنت.