2777
2789
عنوان

درد دل

203 بازدید | 23 پست

من و همسرم ده ساله ازدواج کردیم ولی از اولین روز نامزدیمون مادرشوهرم با همسرم مشکل داشت و همیشه نفرین و جنگ و دعوا بینشون بود طوری که هر وقت میرفتم خونشون با چشمانی گریون برمیگشتم دقیقا ده ساله هر بار همدیگه رو دیدن دعوا و نقرین و ناسزا از طرف مادرشوهرم به همسرم..ولی بار اخر که قبل از عید بود وقتی شروع کرد متلک بارم کنه جوابشو دادم همسرم هم پشت من درومد و دوباره دعوا .مادرشوهرم خیلی بددهن و نسبت به خونوادم و من هم توهین کرد ...عید امسال خونشون نرفتیم حتی تماس هم نداشتیم همسرم اجازه نمیده ولی با این حال دوسدارم جویای حالش باشم ولی میترسم ناسزا بشنوم موندم چیکار کنم.

شهر محل سکونتتونو عوض کنین

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شهر محل سکونتتونو عوض کنین

تو شهر دیگه هستیم نهایت سالی دوبار همدیگه رو ببینیم..اختلافش با همسرم ولی نفرین و ناسزاش به همسرم روی منم اثر بدی گذاشته نمیتونم چشم پوشی کنم

اونا کاری به هم ندارن بابا خودش میخاد جویای احوال بشه ظاهرا

اخه متاسفانه روحیه شکننده ای هم داره همیشه دعواها با همسرم بود تا جاییکه میشد دخالت نمیکردم ولی دفعه ی اخری با من بود و منم برخورد کردم با رفتارش ...

تو شهر دیگه هستیم نهایت سالی دوبار همدیگه رو ببینیم..اختلافش با همسرم ولی نفرین و ناسزاش به همسرم رو ...

ب همسرتون بگید ناراحتش نکنه ی وق دچار عاق نشع!!

دیگ چارع ای نیست تحمل باید کرد!

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
اونا کاری به هم ندارن بابا خودش میخاد جویای احوال بشه ظاهرا

اها در اون صورت نمد😐😂💔

ب همسرتون بگید ناراحتش نکنه ی وق دچار عاق نشع!! دیگ چارع ای نیست تحمل باید کرد!

ناراحت که چی بگم مادرشوهرم وقتی عصبانی میشه بدترین نفرین ها و ناسزاها و دشنام ها رو میده طوری که دشمن هم دلش نمیاد اصلا یه حرفایی میزنه که همسرمو از چشم من بندازه تهمت میزنه..همسرم میگه جویای حالش نباش ولی میدونم هر چی باشه مادر 

اخه متاسفانه روحیه شکننده ای هم داره همیشه دعواها با همسرم بود تا جاییکه میشد دخالت نمیکردم ولی دفعه ...

خوب کردی

ولی الان چرا دلت هواشونو کرده؟

بعدشم همسرتم جزئی از خودته

شماها بخشی از هم هستین

خوب کردی ولی الان چرا دلت هواشونو کرده؟ بعدشم همسرتم جزئی از خودته شماها بخشی از هم هستین

چه بدونم از بدبختی همش بیخودی دل میسوزونم میگم نکنه ناراحت باشه از دلش درارم