2777
2789

من ختم قرآن برداشتم توی ماه رمضون الان پریود شدم میتونم بقیشو بخونم؟

آخه باید توی ماه رمضون ختم کنم

خدایا شکرت

میتونی بخونی 

To myself in the future: Standing in the hall of fame  And the world's gonna know your name🎈✨ سلام ساکنین نی نی سایت کبیر 🌺 من اینام👈 عشق کتاب و فیلم و آهنگ 🎶📚🎥 دانشجوی روانشناسی🧠  یه کی درامر و کیپاپر اونم از نوع آرمی💜گاهی بد اخلاق😑 گاهی الکی خوش😂 گاهی خیلی منطقی🤨 گاهی خیلی احساسی🤩 و بشددددت بلند پرواز😅 خلاصه که دوستتون دارم شدید به مدت خیلی مدید😍 هوامو داشته باشید😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلی نداره فقط بعضی مراجع سوره هایی که سجده دارن کل سوره و بعضی هم همون آیه رو ممنوع کردن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

آره میتونی 

اگه از روی گوشی بخونی یا اگرم از روی کتاب قران میخونی نباید دستت به آیه ها بخوره چون غسل و وضو گردنته 

ولی هیچ ایرادی نداره قرآن خوندن در زمان عادت

آنلاین شاپ زنانه دارم حتما یه سر بزنید توی تلگرامه،  ممنون میشم ازم حمایت کنید. بچه ها چون شروع کارمه و میخوام مشتری پیدا کنم خیلی ارزون میدم جنسامو و خیلیم با کیفیت هستن کارام ، میتونید مقایسه کنید،مانتو و عبا و کت دامن و لباس فرم اداری و....  https://t.me/foroushaztolidi_ziba

چهارتا سوره توی گوگل زده که سجده دارن اگه به اونا رسیدم نگه دارم بعد تموم شدن پریودی بخونم؟

اره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

دستتون دردن نکنه چند روزه فکرمو مشغول کرده توی گوگل هم زدم نوشته بود بیشتر از ۷ آیه کراهت داره دودل ...

اون هفت آیه برای غسل جنابته نه حیض