2777
2789
عنوان

مشکل من با شوهرم

205 بازدید | 14 پست

سلام شبتون بخیر

دوستان من یه مشکلی با اخلاق شوهرم دارم که گاهی احساس درموندگی میکنم

شوهرم مرد خوبیه مهربونه ولییی وای از روزی که عصبانی بشه 

علت عصبانیتش هم بیشتر وقتی من در مورد کار و همکارانش میپرسم وحشتناک تره و وقتی عصبی میشه گوشی پرت میکنه، شیشه میز می‌شکنه و خیلی خیلی وحشتناک میشه ، من منظوری ندارم از سوال پرسیدن ولی اون بخاطر دعواهای اول ازدواج بخاطر یکی از همکارانش حس بدی بهش دست میده و میگه تو به من شک داری که اینجوری می‌پرسی

منم فک میکنم اگه نداریم یه جورایی باختم و اون با عصبی شدنش موفق شده که زندگی کاریش و کامل جدا بکنه از من (میدونم ایراد دارم)

دوم اینکه وقتی بهش میگم بهم توجه نمیکنی، وقت برام نمی‌ذاری من و نمی‌بینی بازم همینه ، عصبی میشه و داد و دعوا

اینم بگم خیلی زود پشیمون میشه ولی بعد تا چند وقت بصورت ناخودآگاه سرده ( اهل حرف زدن زیاد نیست)

در ظاهر هم میگه من فراموش میکنم

سوم توی رانندگی واااای اگه یه ماشین بپبچه جلوش سعی میکنم حتما ادبش بکنه هرچی تذکر میدم بدتر میشه

چهارم رفتارش با خونواده ش هست که خوب نیست و باعث ناراحت شدن من میشه وقتی هم  بهش میگم میگه تو میخوای من و ادب بکنی

پنجم جلوی تلویزیون مدااااام در حال بد و بیراه گفتن میشه (قبلا اینجوری نبود مدنیه اینطور شده)

معجزه زندگی من...خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی فک میکنم با این مدل اخلاق صلاح نیست فعلا بچه دار بشیم  نمیدونم باید چیکار کنم

همسر شما کنترل خشم نداره 

یاد نگرفته یا  واقعا بیماره 

با حرف و نصیحت بدتر میشه 

برو روانپزشک شرح حال بده هم راهنمایی میکنن هم اگه لازم باشه تجویز دارو 

هر کار دیکه ای غیر این انجام بدی اوضاع بدتر میشه

[QUOTE=185998411]همسر شما کنترل خشم نداره  یاد نگرفته یا  واقعا بیماره  با حرف و نصیحت بدتر میشه&nbs ...[/QUOTE

ظاهراً پدرش خوش خلق نبوده

ولی الان حس میکنم شوهرم روز به روز بدتر میشه و حس میکنم منم مقصرم 

امیدوارم به حرفم گوش بدی و ی روان پزشک بری  وگرنه ی عمر جنگ و اعصاب دارید و ی بچه این وسط بیچا ...

نمیدونم میتونم برم یا نه

چون در جریان رفت و آمدهای من هست و من بخاطر کرونا اصلا از خونه بیرون نمیرم

امیدوارم به حرفم گوش بدی و ی روان پزشک بری  وگرنه ی عمر جنگ و اعصاب دارید و ی بچه این وسط بیچا ...

بنظرتون مشاور آنلاین فایده داره؟