2777
2789
عنوان

بالا بودن ریسک سندروم داون به علت بتای بالا در غربالگری اول

| مشاهده متن کامل بحث + 24226 بازدید | 127 پست

عزیزم به منم گفتن ازمایش سلفری بده 

بخدا پیش سه تا متخصص ژنتیک رفتم هر سه تاشون گفتن باید ازمایش بدی و دستگاهش خودمون داریم و انجام میدیم 

داداشمم سونو و ازمایشاتمو پیش دو سه تا متخصص زنان برد 

تا اخر سر یه دکترژنتیک که آشنا بود تو دانشگاه علوم پزشکی شیراز پروندمو دید گفت از نظر من بچه سالمه هیچ ازمایشی نمیخواد بدی همش بازی پوله! من اکو قلب جنین هم حتی رفتم پیش فوق تخصص قلب اطفال ! و سونوگرافی دومی روهم که بین هفته ی ۱۶ تا.... دوبار رفتم سونو رو انجام دادم

اصلااا نترس ...یعنی این روزا ۷۰درصد باردارا براشون ریسک میزنن چهار نفراطرافم باردارن چهارتاشم ریسک ز ...

خیلی نگرانم دیوانه شدم اینقدر گریه کردم.... شما رو چرا ریسک زدن ! برام دعا کنید .خدارو شکر سالمه انشاالله خدا برات حفظش کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی نگرانم دیوانه شدم اینقدر گریه کردم.... شما رو چرا ریسک زدن ! برام دعا کنید .خدارو شکر سالمه انش ...

بخدا الکی استرس داری چون واسه همه انگار ریسک میزنه ..باور کن دکتر سونو رفتم گفت الکی دادی گفت وقتی سونو خوب بود و همه چیزت نرمال بود ب حرف من اعتماد میکردی الانم بخدا خواهر شوهرمو هم ریسک زدن ...عمه ام هم ریسک زدن باوررر کن بچت سالمه سالمه بهت قول میدم اصلا نگران نباش جواب ازمایشتم خوبه من میدونم 

عزیزم سلفری درصد خطاش دو هست و تا ۹۸٪تشخیصش قابل اتکاست انشاءالله که هیچ مشکلی نیست توی جوابت عدد ...

ان تی ۱.۹ بود .توکل بر خدا .نمی‌دونید چرا بتا بالا شده؟ زده بتا ۱۶۶ و جایی پیدا نکردم رنج نرمال با واخدiu در ۱۳ هفته چنده

ان شاءالله سالم و سلامتین  هم خودت هم تو دلی ت .صلوات میفرستم برات.

ممنونم انشاالله خدا کمکم کنه چند شب پیش خواب دیدم یکی بهم یه تسبیح گلی داد و با خودم گفتم این تسبیح تربت امام حسینه😭😭😭

من سونوم خوب بود  ولی آزمایشم ریسک بالا بود  دکترم فرستاد سلفری  جواب خوب بود و ال ...

خداروشکر عزیزم دعا کنید برای منم یه روزی بیام تو تاپیک بگم بچم به دنیا اومد و سالمه انشاالله