2777
2789
عنوان

تولدمه😎🤗

114 بازدید | 10 پست

سلام دخترا روز تولدم متاسفانه افتاده تو کرونا کسی فکری نظری نداره ک میتونم چکار کنم؟

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واقعا کسی نیس نظر بده؟😐

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
با خانوادت جشن مفصل بگیر 

چطوری شما نظری نداری؟

تولدت هم مبارک😍😍❤❤

قوربونت عزیزم😍

چطوری شما نظری نداری؟

کیک تولد بخرن خونه رو تزیین کنن و ی شام عالی .. مثل جشن هایی که مهمان دعوت میکنید.

برو توی طبیعت چندتا عکس از خودت بگیر باهاش کلیپ بساز 

لطفا تاپیک های ختم قرآن منو تگ کنید💙🦋💙
کیک تولد بخرن خونه رو تزیین کنن و ی شام عالی .. مثل جشن هایی که مهمان دعوت میکنید. برو توی طبیعت چن ...

مرسی از راهنماییت شام عالی تزیین همه رو انجام میدم