2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم ۹۹/۱۲/۲۹ بدنیا اومد ولی شناسنامشو ۹۹/۱/۱گرفتیم ..اگ تاریخش یکی دوروز باشه تو ثبت احوال آشنا داش ...

خب اینجوری که طفلک با بچه های یکسال بزرگتر از خودش میره مدرسه و اذیت میشه.

من اصلا دوست ندارم تاریخ شناسنامه با تاریخ واقعی تفاوت داشته باشه. چون تاریخ تولد باید واقعی باشه.

وای تورو خدا ناراحت نیستی ۲۸چه سالی  ,?ناخواسته بود

نه والا پسرم تهتغاری خداست چرا ناراحت باشم، خدا جلو جلو بهم عیدی داد.

خواسته بود، تاریخ زایمانمم ۳ فروردین بود، برا عید مبعث تنظیم کرده بودم که اسمشو هم آقاسیدمحمد بزارم ولی سید کوچولوی من عجله داشت و ۲۸ اسفند ۹۸ به دنیا اومد.

خب اینجوری که طفلک با بچه های یکسال بزرگتر از خودش میره مدرسه و اذیت میشه. من اصلا دوست ندارم تاریخ ...

برا یه روز میشه کوچیک 😑😑..نه برا من مهم بود که بخاطر یه روز از هم سن و سالاش عقب نمونه...البته برنامه ریزی سزارین همون یک فروردین بود بخاطر اورژانسی شدنم ۲۹ سز شدم 

خدا بخودت قسم دنیات ته نامردیه