2777
2789
عنوان

رابطم با مامانم بد شده

171 بازدید | 15 پست

سلام 

من خیلی وقته رابطم با مامانم بد شده خیلی بهش میتوپم و دلشو میشکونم ولی بعد پشیمون میشم 

خیلی ب فکر منه همش برام چیزایی ک میخوامو نمیخوامو میگیره خیلی نازمو میکشه و تحملم میکنه با اینکه خودش فشار داره ولی من دست خودم نیس و همش ناراحتش میکنم چجوری براش جبران کنم?

آره باید ی مامانی مث من گیرت می اومد ک هر۱۰ سال ی بار نگه ادمی مردی زنده ایی خری چی هستی

حس میکنم یه ماهی کوچولوی تنهام که تو اقیانوس بزرگ گم شده همون قدر ترسیده        همون قدر غمگین      همون قدر تنها  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالته؟

از این تیپ دخترای لاغر قدبلندی؟

من با تمام بدی هایم خدایی به شدت خوب و مهربان و بخشنده دارم، او تمام گناهانم را دید اما بخشید،تمام اشتباهاتم را دید اما نادیده گرفت،او تمام سرکشی هایم را طوری بخشید که فرشتگان نویسنده اعمالم هم از خاطرشان رفت، توبه مرا طوری پذیرفت که انگار هیچ وقت خطایی نکردم، روحم را تطهیر کرد،پاکتر از قبل، او تمام دعاهایم را اجابت کرد،تمام درهای بهشت را به رویم گشود،او تمام امیدم را با نگاه مهربانش پاسخ داد،عاشقانه مرا در آغوش گرفت، چقدر زیباست خدا داشتن

ما دقیقا شرایطمون برعکسه😐💔

وقتایی که عصبی شدی بنظرم سریع جایی که هستیو ترک کن مثلا من میرم تو اتاقم درو قفل میکنم تا چیزی رو در رو نگم بهش

از سال ۹۸ خواننده خاموش بودم دیگ بالاخره تصمیم گرفتم منم به جمعتون بپیوندم:)        دیدم دعای نی نی سایتیا گیراست،دعا کنین بتونم به هدفم برسم قربونتون مهربونا💕
150 آره لاغرم قدم 165ئه متوسطم

۱۵۰ سال🤕🤭

معمولا دخترای مجرد بالای ۲۵بدخلق میشن

من از ۱۳اینطوری شدم

من با تمام بدی هایم خدایی به شدت خوب و مهربان و بخشنده دارم، او تمام گناهانم را دید اما بخشید،تمام اشتباهاتم را دید اما نادیده گرفت،او تمام سرکشی هایم را طوری بخشید که فرشتگان نویسنده اعمالم هم از خاطرشان رفت، توبه مرا طوری پذیرفت که انگار هیچ وقت خطایی نکردم، روحم را تطهیر کرد،پاکتر از قبل، او تمام دعاهایم را اجابت کرد،تمام درهای بهشت را به رویم گشود،او تمام امیدم را با نگاه مهربانش پاسخ داد،عاشقانه مرا در آغوش گرفت، چقدر زیباست خدا داشتن
ما دقیقا شرایطمون برعکسه😐💔 وقتایی که عصبی شدی بنظرم سریع جایی که هستیو ترک کن مثلا من میرم تو اتا ...

ممان من میاد تو اتاق شروع ب ناز کشیدن میکنه منم بی جنبه چسی میام ناراحت میشه اون میره منم با گوشی بازی میکنم😐

ممان من میاد تو اتاق شروع ب ناز کشیدن میکنه منم بی جنبه چسی میام ناراحت میشه اون میره منم با گوشی با ...

فقط بهت بگم واقعاااا قدرشو بدون مامان من خیلی مغرورههههههه حتی اگه مقصر خودشم باشه من باز باید عذر خواهی کنم

از سال ۹۸ خواننده خاموش بودم دیگ بالاخره تصمیم گرفتم منم به جمعتون بپیوندم:)        دیدم دعای نی نی سایتیا گیراست،دعا کنین بتونم به هدفم برسم قربونتون مهربونا💕
15منظورمه 😂

سعی کن رو خودت کار کنی

نزار این بداخلاقی برات بمونه

من هنوزم بداخلاقم،اون سن کسی بهم نگفت.ولی من الان به شما میگم

وقتتو تلف نکن،بشین کتاب بخون،در مورد مهارتهای رفتاری،کلامی،کتابای روانشناسی خوب بخون، از تجربه آدمای متخلف استفاده کن،

شنونده باش تا رشد کنی نه اینکه فقط سن شناسنامه ای بالا بره

صوتای استاد محمد شجاعی(موسسه منتظران منجی)خوبه

کتاب صوتی های اپلیکیشن نوار خوبه

کلاس مجردای حاج آقا مرادی هم خوبه