ینی منظورم اینه که باعث میشه صبح دیر بیدار.شد یا نه
چون میخوام بخورم اما باید صبح زود بیدار شم
اینو بدون !!! فمینیست یعنیبرابری هر دو جنس نه برتری یک جنس!! اینم یاد بگیربدن من مال منه! حجاب من انتخاب منه! اگه لختم.... اگه چادری... انتخاب منه به هیچ کسی هم ارتباطی نداره💞یکی دوس داره شلوار زاپ دار بپوشه موهاشو زرد کنه مانتو کوتاه بپوشه یکی دیگه هم دوس داره چادر سرش کنه و کسی بدنشو نبینه....آیا به منو تو ربطی داره؟؟؟؟ نـــــــه! پس دخالت نکن
اگه برا اولین بار میخای بخوری باید با دوز ضعیف شروع کنی
اره اولین بارمه ملاتونین گرفتم
شما مصرف میکنی؟
اینو بدون !!! فمینیست یعنیبرابری هر دو جنس نه برتری یک جنس!! اینم یاد بگیربدن من مال منه! حجاب من انتخاب منه! اگه لختم.... اگه چادری... انتخاب منه به هیچ کسی هم ارتباطی نداره💞یکی دوس داره شلوار زاپ دار بپوشه موهاشو زرد کنه مانتو کوتاه بپوشه یکی دیگه هم دوس داره چادر سرش کنه و کسی بدنشو نبینه....آیا به منو تو ربطی داره؟؟؟؟ نـــــــه! پس دخالت نکن
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نه من این قرص را نمیشناسم من کلونازپام یک مصرف کنم
چطوره این
باعث نمیشه صبح تا دیر وقت بخوابی؟
عزیزم دارو هایه خواب اورو حتما با تجویز پزشک بخور کلونازپام درصد خواب اوریش شدیده و کلی عوارض جانبی داره ملاتونین پزشکها برای تنظیم خواب تجویز میکنن اما خب اونم یک سری عوارض داره برای بعضی ها سر درد میاره حالا که میخوایی صبح زود بیدار بشی به نظرم هیچ کدومو نخور ودر کل خودتو عادت نده به قرص
عزیزم دارو هایه خواب اورو حتما با تجویز پزشک بخور کلونازپام درصد خواب اوریش شدیده و کلی عوارض ...
من واقعا دیوونه شدم دیگه
اصلا راه نداره دیگه طاقتم تموم شده چندین ماهه که درگیرم
واقعادیگه برام مهم نیست هر عوارضی داره ب درک😭
من واقعا دیوونه شدم دیگه اصلا راه نداره دیگه طاقتم تموم شده چندین ماهه که درگیرم واقعادیگه ب ...
شعاری نمیخوام حرف بزنم اما اول دمنوش امتحان کن اگر فشار نداری گل گاوزبان قبل خواب بخور یا دمنوش برگ به لیمو که فوقالعادس برای ارامش و خواب . در نهایت اگر خواستی قرص بخوری برو دکتر زیر نظرش بخور
شعاری نمیخوام حرف بزنم اما اول دمنوش امتحان کن اگر فشار نداری گل گاوزبان قبل خواب بخور یا دمنو ...
باشه اینم امتحان میکنم
مرسی عزیزم❤