2777
2789
عنوان

شوهرم ازم پرسید تو دانشگاه از کدوم پسر خوشت اومد...

| مشاهده متن کامل بحث + 1027 بازدید | 40 پست
هیچ وقت نپرس

پرسیدم از چشم کی خیلی خوشت اومده تا حالا گفت دختر همسایمون بعد من چیزی بروز ندادم گفت دختر همسایمون بچه بود میومد خونمون پیشمون با داداشم بازی کنه چشماش خیلی قشنگ بود بعد فهمیدم دختر بچه 5ساله بعد گفت اما چشمای تو یه چیز دیگست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی اجی میخواسته امتحانم کنه یعنی؟ تو دانشگاه چند تا خاستگار داشتم اما از ترس بهش نگفتم گفتم بعد ...

چند سالتونه؟ 

ببین باید تیز باشی دختر.. اصلا جلوی مردا نباید بگی از گذشته ت.. 

این مردا ادای روشنفکر بازی در میارن! ته دلشون ناراحت میشن... حالا بعد بهش بگو من از استادم مثل یک پدر خوشم اومد نه احساس دیگه ای... یه جوری جمعش کن ولی نه تابلو! 

دیگه هم اسم هیچ پسر و خواستگاری نیار جلوش.. عادی میشه اینجور مسائل.. اون وقت اونم اسم دختر میاره

بانووووو!مردی کهدوستت داره عریانت نمیکنه!!! لباسعروس تنت میکنه!!! ❤️❤️❤️
چون صادق بودی خیلی محبت کن بهش

چرا محبت؟ راستش من رفتارم یکم بهش چیزه یعنی وقتی چیزی میشه میگم دوست ندارم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ حس میکنم همش فکر میکنه من یکی دیگه رو دوست دارم چون بارها بهم گفته این رفتار تو عادی نیست تو یکی دیگه رو دوست داری😑😑

دختر خوب جلوی شوهرت اسم هیچ احدی رو نباید ببری هرگز، هر چی هم اون بهت اصرار کنه و فیلم بیاد فیلمشه خ ...

تو سایت چندین نفر گفتن شوهرامون از اینکه از مجری یا بازیگری تعریف کنیم بدشون میاد... طبیعیه مثل خودمون اگه همسرمون توجه کنه به خانمی خیلی اذیت میشیم

بانووووو!مردی کهدوستت داره عریانت نمیکنه!!! لباسعروس تنت میکنه!!! ❤️❤️❤️
دیگه وقتی با دوسپسرت کنار اومده کراشت که خیالیه براش مسخرس بیخیال

ماجراش فرق داره البته من هنه چیو صادقانه بهش گفتم و اینکه باهاش کنار اومد برا تین بود که دوست پسرمو نمیخواستم اون چسبیده بود بهم بعدم شوهرم کاری کرد که اون ولم کنه و با خودش باشم😅😂😂😂مثل غیلم ترکیه ای شد یکم

اسم اولین دوسپسرتو میدونه؟😐 دیگه رو چی میخای غیرتی شه😐 الانم نباید میگفتی از فلانی خوشم میاد. ...

جریانش فرق میکنه اخه 🤦‍♀️میدونه دوسش ندتستم واسه همین کنار اومد