2777
2789
عنوان

لباسشویی سطلی

1721 بازدید | 19 پست

سلام دوستان خسته نباشید 

شرمنده من تا الان با لباس شویی سطلی کار نکرده بودم بعد چند روز پیش لباسامو شستم گذاشتم آبش تخلیه بشه اما فرداش که چک کردم یکم آب تهش هنوز یکم اب مونده بود تخلیه نشده بود دوباره آب کردم یکسری لباس دیگه داشتم دیدم بد صدا میده بعد چند دقیقه ترسیدم خراب بشه خاموش کردم. الان میبینم بازم آب رو کامل تخلیه نکرده. 

لباس شویی رو خراب که نکردم یک وقت؟ 😐 آخه خونه خودمون نیستم مال مادرشوهرمه برای همین میترسم خراب شده باشه 

سطلی چطوریه؟ منظورت دوقلو هس؟

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی دکمه جدا برای تخلیه داره؟ 

ببین میچرخونی اون گرده رو میزاری رو تخلیه بعد شلنگشو میزاری تو چاه خودش تخلیه میشه عزیزم

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 
علامت نداره روی عقربش کدوم وری بچرخونم؟ 

یه عکس بزار تا بت بگم گلم

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم