2777
2789
عنوان

کیا به تازگی رفتن لیزر هزینه اش چقدره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 27 پست
واقعا 400 فقط  منظور خال و لک هااا

نه عزیزم لیزر موهای زائد منظورم بود

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما واسه کل بدن رفتین؟ من میخوام فقط واسه زیربغل و بیکینی برم شما میدونید هزینه اش چقدره 

فكر ميكنم حدود ٢٠٠ خورده اي بشه 

مثلا ١٥٠ زيربغل ١٠٠ بيكيني كامل 

فقط دستگاه دايود نرو سعي كن الكس بري كيفيتش بهتره 

فكر ميكنم حدود ٢٠٠ خورده اي بشه  مثلا ١٥٠ زيربغل ١٠٠ بيكيني كامل  فقط دستگاه دايود نرو س ...

ممنون عزیزم 🌹🌹🌹😘😘 

هرگز به کسی حسادت نکن :                                   بخاطر نعمتی که خدا به او داده :                              زیرا تو نمی دانی خداوند چه چیزی را از او گرفته          و غمگین مباش وقتی خداوند چیزی را از تو گرفت زیرا تو نمی دانی خداوند  چه چیزی را عوض آن به تو خواهد داد� 🙂 پس همیشه در هر حال و هر لحظه شکر گزار🙏 نعمت های خدا باشیم 🌹   🤗خدایا شکرت 🤗     
فكر ميكنم حدود ٢٠٠ خورده اي بشه  مثلا ١٥٠ زيربغل ١٠٠ بيكيني كامل  فقط دستگاه دايود نرو س ...

شما رفتین واسه لیزر؟  چند وقته رفتین   راضی هستین؟

هرگز به کسی حسادت نکن :                                   بخاطر نعمتی که خدا به او داده :                              زیرا تو نمی دانی خداوند چه چیزی را از او گرفته          و غمگین مباش وقتی خداوند چیزی را از تو گرفت زیرا تو نمی دانی خداوند  چه چیزی را عوض آن به تو خواهد داد� 🙂 پس همیشه در هر حال و هر لحظه شکر گزار🙏 نعمت های خدا باشیم 🌹   🤗خدایا شکرت 🤗     
راضی بودین؟ ادرسشو میگی

من یه جلسه فعلا فقط رفتم ولی اره گلم راضی بودم کاملا

اصفهان ،خوراسگان،درمانگاه بقیت الله

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...
نه عزیزم لیزر موهای زائد منظورم بود

اهان،400 کل بدن؟واقعا

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
اها مبارکت باشه عزیزم 

فداتشم 😘

اهان،400 کل بدن؟واقعا

اره عزیزم