2777
2789
عنوان

رفتم پیش ی خانمی برام سرکتاب بازکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1115 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی هیچ وقت نه اجنه و نه انسان نمیتونن اینده رو پیش بینی کنن فقط میتونن اینده رو بسازن 

اینکه یه شخصی به شما میگه در اینده فلان اتفاق خواهر افتاد این اتفاق رو پیش بینی نکرده بلکه عملی کرده

اسم مادر چ ربطی به موکل داره...فقط میخوان حروف ابجدشو درآرن.

فقط بخاطر اینه که سریع تر همزادمون رو پیدا کنن 

من خیییییلی خییییلی تو این مسائل مطالعه داشتم 

اوست خدای ناممکن ها و تو بر ممکن گریه میکنی؟💚 السلام علیک یا ابا عبدالله 💚السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا💚یه روز وقتی معجزه خدا رو دیدم میام تاپیک میزنم منم به حاجتم رسیدم 😭🥺دلداده یک دلبر❤️
فقط بخاطر اینه که سریع تر همزادمون رو پیدا کنن  من خیییییلی خییییلی تو این مسائل مطالعه داشتم& ...

یعنی چی؟چرا همزادمونو پیدا کنن؟؟

💜وقتی زندگیت رو تو سکوت بسازی دشمنا نمیدونن به چی حمله کنن💜
امسال زندگی پس از زندگی رو نداد؟

چرا داره پخش میکنه. 

هر روز ۱۸ و ۱۵ دقیقه شبکه ۴

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
فقط بخاطر اینه که سریع تر همزادمون رو پیدا کنن  من خیییییلی خییییلی تو این مسائل مطالعه داشتم& ...

میشه بیشترتوضیح بدی؟

ی خانم دیگه هم هست اون بازبون خودش گفته جن دارم

وقتی میرم خونش بدون اینکه نگاه کنه به قرآن همینجوری خودش اتفاقات گذشتمو میگه

یعنی جن اون با همزاد من ارتباط میگیره؟بعد جن اتفاقات زندگی منو به اون خانم میگه؟

جن اون خانم کافره یامسلمان؟

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

میشه بیشترتوضیح بدی؟ ی خانم دیگه هم هست اون بازبون خودش گفته جن دارم وقتی میرم خونش بدون اینکه نگا ...

بله همینطوره 

جن کافره چون جن مسلمان به هیچ وجه با انسان کاری نداره

اوست خدای ناممکن ها و تو بر ممکن گریه میکنی؟💚 السلام علیک یا ابا عبدالله 💚السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا💚یه روز وقتی معجزه خدا رو دیدم میام تاپیک میزنم منم به حاجتم رسیدم 😭🥺دلداده یک دلبر❤️
بله همینطوره  جن کافره چون جن مسلمان به هیچ وجه با انسان کاری نداره

این خانم قبلا مث ادمای عادی بود  نمیتونست با جنی چیزی ارتباط بگیره و اتفاقات زندگی بقیه روبگه.حالا دوسه ساله میتونه بگه.

چطور ی دفعه ای با جن ارتباط گرفت؟

ماهم اگ بخوایم میتونی باجن ارتباط بگیریم؟چطوری؟

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱