2777
2789
27سال  9سال زندگیم سوخت

برو کلاسا فنی حرفه ای یه کاری یاد بگیر

سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.

[QUOTE=185935891]من نمیدونم شما چجور خبر از زندگی خواستگاراتون دارین من که به یه سمتمم نیستن که بخوام حتی بدونم چجور ...[/QUOTEبیشترشون فامیل بودن جلو چشمم هستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بخدا من تو زندگی مشترک مالی خیلی کمک حالش بودم حتی اضافه کارم میگرفتم اما لیاقت نداشت

میگم دیگ از اول شرط کن ک پول کارت مال خودته من مادرم مث شما معلمه خرج میکنه تو زندگی اما ن جوری ک وظیفه بشه  برا طرفش الان برا خودشم خونه داره

یعنی بخاطر بچه جدا شدین

نه فقط بخاطر بچه دست بزن داشت و شدیدا بچه ننه عقیم بودنش دیگه باعث شد بفهمم واقعا خدا نمیخواد من بمونم چون خانوادم اینو فهمیدن دیگه راضی شدن به طلاق

برو کلاسا فنی حرفه ای یه کاری یاد بگیر

ارایشگری بلدم 

ک این شرایط کرونا همه چی رو خراب کرده

پیکرتراشی با چوبم بلدم 

چرم دوزی هم بلدم ولی...

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 
ارایشگری بلدم  ک این شرایط کرونا همه چی رو خراب کرده پیکرتراشی با چوبم بلدم  چرم دوزی ه ...

پیج اینستاتو درست کن عکس کاراتو بزار تبلیغ کن 

سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.
پیج اینستاتو درست کن عکس کاراتو بزار تبلیغ کن 

اصلا نمیشه انگار روزیم کمه 

شوهر سابقم پولدار بود ها ولی همونجام زندگیم پثل نبود توش

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 
اصلا نمیشه انگار روزیم کمه  شوهر سابقم پولدار بود ها ولی همونجام زندگیم پثل نبود توش

نه اصلا اینجوری فک‌نکن الان کروناس یکم سخته خب واسه همه همینه 

اره تربیت معلم بودم

خب پس خداروشکر که کارت برات تضمینیه،من جات بودم وقتمو با کتاب خوندن و سرمایه گذاری و پولدارتر شدن صرف میکردم ،نه فکر و خیالای منفی،هر چند الانم همین کارا رو دادم میکنم،هر وقت فکرت درگیره کتاب بخون،کتاب خیلی آرام بخش و خوبه