2777
2789

خانوما برادرم چهل سال داشتن دوماهه سرطان از پا دراوردش ...الان نزدیک ده روزه‌که رفته...من دیگه بعد ده روز اومدم خونه .خیلی داغونم به کی یه کم‌بهتر بشم .خدا واسه هیچکی نیاره .نگاهم فقط به سقفه بچه مم گناه داره همش شوهرم نگه میداره خودمم که مدام دلم میخواد گریه کنم از ته دل 

صدام‌ممکنه همسایه ها روناراحت کنه .داداشم چه روزایی داشت این اواخر 

سلام لطفا دعا کنید به خواسته ی دلم برسم و اگه صلاح نباشه هم دعا کنید خدا صلاحش کنه و اسمم پانیذ هستش اگه دعا کردید لایک کنید به دعاهاتون نیاز دارم هرکسی تو این تاپیک پیامم رو میخونه لطفا دعا کنه و لایک کنه بدونم دعا کرده مرسی

3662 من ... ‌ ساخت آینده ای زیبا به روش خودم به دلخواه خودم من میتونم به اندازه ی تمام نتونستن ها و نشدن ها میتونم و میشه من باور دارم که موفقم همیشه خوشحالم من معتقدم که همه چی دست منه و من به بهترین ها دست پیدا میکنم روز به روز و من محبوب ترین و خوشکل ترین دختر در سطح و حد خودم هستم یعنی ( برای خودم برای دنیام خوشکلم ) همه ی ما خوشکل هستیم و وقتی معتقد باشی و باور داشته باشی هیچ چیزی نمیتونه جلوی راهت رو بگیره من هم معتقدم هم باور دارم پس من انسان مفید و خوبی برای دنیام خواهم بود هرچیزی ممکنه منو از روی تاپیک ها قضاوت نکن از روی حرف های خودم قضاوت نکن از روی تعریفات قضاوت نکن اگه میخوای قضاوت کنی اول بجای من توی وضعیت من با همین سن و مشخصات من زندگی کن 🤚🏻💖تو نمیتونی هویت منو بشناسی چون من اونطور که دلم میخواد هستم شاید جلوی تو یه آدم دیگه باشه ولی درونم یه چیز دیگه و یه جور دیگه باشم هرکسی با خودش راحت تره درون آدما رو هیچکس بجز خودشون نمیتونه ببینه و درون خیلی مهمه منو از درون حس کن از درون قضاوت کن و از درون درک کن دلم میخواد با اینکه خیلی ظلم وجود داره بتونم خوب بمونم و هیچ چیزی منو تغییر نده من راه درست رو انتخاب کردم راهی که شرمنده ی خودم نشم ممکنه تاپیک هایی بزنم که واقعیت نداره و فقط خیالی و تصور من هستن ولی تصور هم یجور واقعیته پس تو نمیتونی بفهمی تاپیک های من واقعیه یا نه چون شاید دارم در رویا زندگی میکنم حتی شاید خودم نمیفهمم که واقعیت کدومه فکر نکن منو میشناسی چون من اسم های مستعار استفاده میکنم و اسم هایی که در خیالاتم هستن اسم های مورد علاقم رو می خوانید و از تاپیک هام شاهد خواهید بود‌... من از متفاوت بودن خوشم میاد خاص میشی تک میشی و باعث تعجب همه خواهی بود معمولا به کارهایی که میکنم میگن عجیب! البته دوستام میگن😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بهتون صبر بده داغه برادر سخته😔

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

خدا رحمت کنه و خدا صبر بده بهتون حمد میخونم

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.

خدا رحمت کنه برادرتون رو 

طبیعیه ناراحت باشید خودتون رو اذیت نکنین بابت این موضوع 

یه گردش تتو هوای آزاد برین،اگه دوست داری قرآن بخون 

کتاب ها و مستند های راجع به زندگی بعد لز مرگ رو هم ببینی آروم میشی 

یکم به خودت زمان بده از خدا هم بخواه که حال دلتون رو آروم کنه 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

خدا رحمتش کنه درکت میکنم با جون و دلم منم پدرم و با این مریضی بی رحم از دست دادم الانم گاهی وقتی آب میخورم و از ته دل بهم می‌چسبه بغض میکنم که اخرا یه چیکه آب از گلوش پایین نمی‌رفت و مدام سرفه می‌کرد 😭😭😭😭😭فقط علاج دردت صبره و گذر زمان اما همیشه یه زخم کنج دلت میمونه. 

Sen sevdanin sultanisin hem😍güneşim mehtabimsin😍

خدا صبرت بده روحش شاد

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕
دارم دیونه میشم همش گریه میکنم‌بچه م میاد میگه مامان چرا گریه میکنی نکن میره باباشو میاره .دلم واسه ...

جلو خودت و نگیر هر چی میتونی گریه کن

Sen sevdanin sultanisin hem😍güneşim mehtabimsin😍
دارم دیونه میشم همش گریه میکنم‌بچه م میاد میگه مامان چرا گریه میکنی نکن میره باباشو میاره .دلم واسه ...

عزیزم خدابیامرز مرده الان.لااقل جلو شوهرت بچت قوی باش.میدونم هیچکس الان جای تو نیست خیلی سختته.خدا بهتون ارامش و صبر بده