بچها میخوام از طریق دانشگاه ازاد برم درسمو ادامه بدم.چ رشته ای بخونم بنظرتون که توی این شرایط یه پولی خرج میکنم حداقل شغلی داشته باشم.هوشمم خوبه..ب ریاضیات هم علاقه دارم.
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه : اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️ متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
فک کنم منظور استارتر اینه که رشته بدون کنکور میخواد ثبت نام بکنه
پرستاری هم طرحش ک بگذره باید باز استخدامی بده ک اونم اندک میگیرن چون ورودی دانشجوهاشون زیاد شده دیگ ...
اره ولی توی استخدامی هم بیشترین پذیرش و داره شانس قبولیش بیشتره. با کنکور سراسری میتونن اول پرستاری دانشگاه ازاد برن بعد هم شانس استخدام دارن و حتی خصوصی میتونن برن.