2777
2789

۲۰ 

۶ ساله ازدواج کردن بله کاملا راضی ام 

عزیزم تفاهمم خیلی مهمه 

اول دوستتون باید یمدت نامزد باشن ببینن تفاهم دارن یا شخص مقابل یا نه

هنگام تنگ دستی در عیش کوش و مستی   ک این کیمیای هستی قارون کند گدارا   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

5 سال دوست بودیم  داشتم میرفتم تو 28 سالگی ازدواج کردیم الانم داریم میریم تو چهار سال که ازدواج ...

خوشبخت باشین کجا اشنا شدین؟😍

خدایِ قشنگم عاشقتم💜.الهی هممون خوشبخت و عاقبت بخیر بشیم الهی آمیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن❤
چرا؟ الان چند سالته؟ بچه داری؟ مدرستو ادامه ندادی؟ 

الان ۳۵ سالمه سه تا دختر دارم ازدواج فامیلی بود هیچی از زندگی نفهمیدم همش دعوا وکتک الانم به خاطر بچه هام ونداشتن حامی دارم تحمل میکنم  

16بودم عقد کردم الان با 22سال سن دوتا پسر کوچولو دارم  راضیم از زندگیم  اما اگه به عقب ب ...

عزیزممممم چه مامانییی 🤩من خودمم خیلی دوست دارم از بچهای آیندم اگر ازدواج کردم تفاوت سنیم کم باشه. اما دوست ندارم خودم ازدواج رو😥

من  همین الان با دوستم در این مورد حرف میزدم نکنه خودشی؟😅

نه بابا🤣من الان به خاطر درسام خط جدید گرفتم به هیچکدوم از دوستام ندادم خیلی حواسمو پرت میکنن. این دوستمم یه جور فامیل خیلی دوره که به عنوان دوستم میبینمش

۱۸ سالگی خیلی هم راضیم  به دوستت هم ۲ تا شرط لازمه ۱ اینکه انتخابش دریت باشه ۲ رابطشون زن و ...

باگزینه دومت خصوصا خیلی خیلی موافقم

ما صمیمی ترین دوستای هم بودیم و بد حدد دوسال اعتراف کرد ک عاشقم شده و همچنان بجز حس عشق همون حی بهترین و صمیمی ترین دوستو دارم بهش

خدایِ قشنگم عاشقتم💜.الهی هممون خوشبخت و عاقبت بخیر بشیم الهی آمیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن❤
خوشبخت باشین کجا اشنا شدین؟😍

مرسی گلم همچنین . تو اینترنت با هم اشنا شدیم برنامه ی بیتاک تا یه ماه هم نفهمیدیم همسایه هستیم و پسر دوست مامانمه😂😂😂 من بعد یه ماه خودمو معرفی کردم اصلا هم نمیدونستم همسایمونه😅😅 قسمتو ببین

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿
مرسی گلم همچنین . تو اینترنت با هم اشنا شدیم برنامه ی بیتاک تا یه ماه هم نفهمیدیم همسایه هستیم و پسر ...

چه جالب داستانمن عجیب ترم هست😂😍

عشقتون پایدار 

من هنوزم نفهمیدم چیشد چون اصلا داستانمون  عجیبه