2777
2789
عنوان

کسی تو بارداری ماهی شوریده خورده؟

4107 بازدید | 58 پست

الان تو نت خوندم ماهی شوریده خیلی جیوه داره و برای جنین خطرناک

من امروز خوردم و چند روز قبل الان خیلی نگرانم

کسی تو بارداری خورده؟

یارب نظر تو برنگردد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من سرچ کردم ماهی سالمون عالیه تو بارداری 

هر چی میخوای بخوری سرچ کن اول 

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

بچه ها من زیر دلم درد میکنه دورنافمم همین طور دیشب سحر درد پریودی داشم خیلی شدید ولی الان نه زیاد. بنظرتون حاملم 🤔 خداکنه پریود نشم 

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏

نه ماهی شوریده تو بارداریم نخوردم

واقعا جیوه داره؟ 

یکی از بهترین ماهی های جنوبه! 

من درموردش قبل خرید سرچ زدم همش تعریف بود که! 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔