2777
2789
عنوان

دوستان اهل کتاب یه لحظه بیاین📚

360 بازدید | 20 پست

سلام

کتابی می‌شناسین که هم خیلی عالی باشه و هم خیلی شناخته‌شده نباشه؟🤔

به خودم قول دادم هیچوقت غصه‌ی گذشته رو نخورم، غصه‌ی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل ا‌ون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح‌ دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو‌ زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصه‌ی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شناخته شده باشه چه مشکلی داره؟

حقیقتا نمیدونم منظورت چیه از شناخته شدن

مثلا سمفونی مردگان و کشتن مرغ مینا کتابای خیلی خوبی هستن

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

ی کتاب ک خیلی دوسش دارم و سرشار از نکتع های مثبت

شاداب و مفید زندگی کنیم 

در واقع ی فرماندع ک همسرش و بچش مردن اینو نوشتع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

در چه زمینه ای؟؟

روانشناسی، فلسفه یا اینجور چیزا

به خودم قول دادم هیچوقت غصه‌ی گذشته رو نخورم، غصه‌ی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل ا‌ون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح‌ دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو‌ زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصه‌ی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...
شناخته شده باشه چه مشکلی داره؟ حقیقتا نمیدونم منظورت چیه از شناخته شدن مثلا سمفونی مردگان و کشت ...

معروف نباشه

مثلا سمفونی مردگان رو تقریبا همه می‌شناسن

برای معرفی کتاب می‌خوام

نمی‌خوام کتاب تکراری باشه

روانشناسی، فلسفه یا اینجور چیزا

راستش معروفن اینا و خوبن ، ۴ اثر فلورانس ،راز ،دختر خودت باش ،قانون جذب ، بنویس تا اتفاق بیفتد 

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن 
معروف نباشه مثلا سمفونی مردگان رو تقریبا همه می‌شناسن برای معرفی کتاب می‌خوام نمی‌خوام کتاب تک ...

چی بگم اخه بنظرم کتابا شناخته شده هستند الان بخاطر اینستاگرام

کتاب لبه تیغ ، خاک خوب، شور زندگی،تسلی بخش های فسلفه اینا فکر میکنم خیلی ادمای زیادی نخوندن

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️