2777
2789

چجوری سوپ جو مجلسی میپزین؟مثل رستورانا میشه؟

ادم تو فیلم ک میبینه اصلا اجزای سوپ معلوم نیس انگار به خورد هم رفته ولی سوپ منو ببینین..چون جا نیوفتاده اینطوره؟چیکارکنم؟

راستی سبزی هم میریزین؟

💜صعود به گروه بنفش💜قد۱۶۵ هدف ۵۵الی۶۰💜وزن اولیه ۸۰😵وزن فعلی ۷۲🤩🤩 تاریخ بنفش شدن ۳/۱۶💜هدف ۶۰💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سبزی نه . فقط جعفری ریز ریز خورد کن آخر سر بریز روش

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  
سوپ جو ک رشته نداره

توش شیر و خامه بریر عاااالی میشه

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  

جو رو باید بذری قشنگ چند ساعت لعاب بنداره.بعد آب مرغ و کرفس و هویج نگینی شده اضافه کنی

بهد دو ساعت شیر داغ 

بعد غلیظ شدن قارچ رو اضافه کنی

جعفری هم فقط واسه تزیین

خود گوشت مرغ اصلا نباید بریزی

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
سوپ جو ک رشته نداره

میدونم چندتا بریز غلیظ بشه بزاری بجوشه تو سوپت حل میشه سوپتم غلیظ میکنه سبزی‌ام من جعفری میریزم 

مادر دلم برات خیلی تنگ شده «اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد»

من اول جو رو آب میکنم بعد با آب تصفیه جو +پیاز+هویج+یه فلفل دلمه تکه شده(که بهد از پخت سوپ درشون میارم میندازم دور)+تکه مرغ رو میریزم قابلمه که یواش یواش لعاب بندازه و همه پخته بشن.....وقتی پختن همه فلفل دلمه رو در میارم دور میندازم و هویج و پیاز رو میکوبم میریزم توش و مرغ هارم ریشه میکنم میریزم توش....یه قاشق رب رو سرخ میکنم میریزم برای رنگ سوپ(توی رب زیاده روی نشه) و پودر سیر و نمک اضافه میکنم......میزارم خوب جا بیافته ...حدود ۴ال ۵ ساعت طول میکشه

جو رو باید بذری قشنگ چند ساعت لعاب بنداره.بعد آب مرغ و کرفس و هویج نگینی شده اضافه کنی بهد دو ساعت ...

ببین من جو رو از دیشب خیس کردم

صبح گذاشتم جوشید زیرشو کم کردم

قوام ک اومد شیر ریختم جوشیدش مرغ ریش شده ریختم بعدم هویج و قارچ و باقیمانده ی شیر

از نت خوندم دستورشو

اخرشم سبزی

ک من هنوز اضافه نکردم

💜صعود به گروه بنفش💜قد۱۶۵ هدف ۵۵الی۶۰💜وزن اولیه ۸۰😵وزن فعلی ۷۲🤩🤩 تاریخ بنفش شدن ۳/۱۶💜هدف ۶۰💜