2777
2789

چجوری سوپ جو مجلسی میپزین؟مثل رستورانا میشه؟

ادم تو فیلم ک میبینه اصلا اجزای سوپ معلوم نیس انگار به خورد هم رفته ولی سوپ منو ببینین..چون جا نیوفتاده اینطوره؟چیکارکنم؟

راستی سبزی هم میریزین؟

💜صعود به گروه بنفش💜قد۱۶۵ هدف ۵۵الی۶۰💜وزن اولیه ۸۰😵وزن فعلی ۷۲🤩🤩 تاریخ بنفش شدن ۳/۱۶💜هدف ۶۰💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سبزی نه . فقط جعفری ریز ریز خورد کن آخر سر بریز روش

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  
سوپ جو ک رشته نداره

توش شیر و خامه بریر عاااالی میشه

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  

جو رو باید بذری قشنگ چند ساعت لعاب بنداره.بعد آب مرغ و کرفس و هویج نگینی شده اضافه کنی

بهد دو ساعت شیر داغ 

بعد غلیظ شدن قارچ رو اضافه کنی

جعفری هم فقط واسه تزیین

خود گوشت مرغ اصلا نباید بریزی

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
سوپ جو ک رشته نداره

میدونم چندتا بریز غلیظ بشه بزاری بجوشه تو سوپت حل میشه سوپتم غلیظ میکنه سبزی‌ام من جعفری میریزم 

مادر دلم برات خیلی تنگ شده «اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد»

من اول جو رو آب میکنم بعد با آب تصفیه جو +پیاز+هویج+یه فلفل دلمه تکه شده(که بهد از پخت سوپ درشون میارم میندازم دور)+تکه مرغ رو میریزم قابلمه که یواش یواش لعاب بندازه و همه پخته بشن.....وقتی پختن همه فلفل دلمه رو در میارم دور میندازم و هویج و پیاز رو میکوبم میریزم توش و مرغ هارم ریشه میکنم میریزم توش....یه قاشق رب رو سرخ میکنم میریزم برای رنگ سوپ(توی رب زیاده روی نشه) و پودر سیر و نمک اضافه میکنم......میزارم خوب جا بیافته ...حدود ۴ال ۵ ساعت طول میکشه

جو رو باید بذری قشنگ چند ساعت لعاب بنداره.بعد آب مرغ و کرفس و هویج نگینی شده اضافه کنی بهد دو ساعت ...

ببین من جو رو از دیشب خیس کردم

صبح گذاشتم جوشید زیرشو کم کردم

قوام ک اومد شیر ریختم جوشیدش مرغ ریش شده ریختم بعدم هویج و قارچ و باقیمانده ی شیر

از نت خوندم دستورشو

اخرشم سبزی

ک من هنوز اضافه نکردم

💜صعود به گروه بنفش💜قد۱۶۵ هدف ۵۵الی۶۰💜وزن اولیه ۸۰😵وزن فعلی ۷۲🤩🤩 تاریخ بنفش شدن ۳/۱۶💜هدف ۶۰💜
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز