2777
2789
اره ب نت وصل بودهمش مروزنت قطع میشه 

نگران نباش 

بعضی موقع ها سیستم به مشکل میخوره 

البته من زیاد سردر نمیارم

کاربر اقا هستم؛تمام تجربیاتم و شناختم نسبت به مسائل رو در اختیارتون قرار میدم اهل مطالعه هستم پس خوشحال میشم سوالی داشتید پاسخ بدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی خیالم راحت شد.فقط ی چیزی شارژرلپ تابم میزنم ب برق ی اتصالی میده مث جرقه علتش چیه؟؟؟عیب داره همی ...

شاید از همون باشه ..

پریز مشکل داره به یه پریز دیگه بزن

یا اگر سه راهی چیزی وصله بهش اونو عوض کن نوسانش زیاده..خود شارژر معمولا تا پارگی نداشته باشه اتصال نمیکنه...

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
ممنون لطف کرید

خواهش میکنم 

البته تو گوگولی یه سرچ کنید ببنید علائم هک شدن چیه

کاربر اقا هستم؛تمام تجربیاتم و شناختم نسبت به مسائل رو در اختیارتون قرار میدم اهل مطالعه هستم پس خوشحال میشم سوالی داشتید پاسخ بدم 
شاید از همون باشه .. پریز مشکل داره به یه پریز دیگه بزن  یا اگر سه راهی چیزی وصله بهش اونو عو ...

ن امتحان کردم ی بارزدم ب ی س راهی قدیمی بعاون شارزروب هرپریزمیزنم همینه حرقه میده

یک سره روشنه...شاید6ساعت بکوب 

زمانی که کار نداری حتما خاموش کن..فن لپ تاپ ضعیفه حرارت داخل مادربرد یا هارد زیاد بشه توانایی خنگ کردن مثل کامپوتر نداره..کامپوتر اولا جاش ثابت هست دوما یک فن خیلی قوی داره کل داخل کیس خنک میشه و هوا جریان داره..اگر میتونی یک سره روشن نکن اگر واقعا نمیشه و لازم داری از این فن های اکسترنال بگیر بزار زیرش هم گرد و  خاک توش نمیره خراب کنه هم بهتر خنک میشه...

ولی اون جرقه زدن یک مشکل اساسی هست  یک سیم رابط مارک خوب محافظ دار بگیر اگر برق خونتون مشکل داره...نه تنها لپ تاپ جاروبرقی و هر وسیله برقی دیگه رو هم میتونه بسوزونه

فقط ی چیزی من بعضی برنامه هامثل ساخت لایکی یاکالریشماراینارونمیتونم نصب کنم تولپ تاب میشه کمکم کنی م ...

این برنامه ها معمولا واسه اندروید هست حتما برو از سایت های معتبر نرم افزار دانلود کن که برای ویندوز خودت باشه..ببین لپ تاپت 32 بیتی هست یا 64؟

با جزییات و دقت برنامه بگیری و نصب کنی مشکلی پیش نمیاد