2777
2789
عنوان

اسنپ

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 32 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آقاهه هرکاری میکردم میگفت نمیرم ینی چی مسخرم کردی تو گفتی اینجا دیگ.خلاصه رفت و در خوابگاه ک رسید من ...

زنگ بزن 91039000 به اسنپ بگو در ضمن تو تنظیمات اسنپ تماس امن رو فعال کن

این ماجرا گذشت و تا اینک چند روز پیش وقتی کنارهم بودیم خیلیم خوب بودیم همه چیزو بهش گفتم نمیدونین واکنشش چی بود عین روانیا ب خودش ب من چنگ مینداخت فحش میداد درصورتیک اصلا عادت ندار فحش بده تو این چنسال

دلم براش میسوخت ب غیرتش برخورده بود عین بچه های ی لحظه ساکت میشد بعد ی دفه عصبانی میشد.میگه حتما اتفاقی افتاده ک تو برام نمیگی حتما بهت دست زده که تو ازم اون سوالو پرسیدی

ب هیییییچ وجه گوش نمیده قسم میخورم التماس میکنم گوش نمیده میگ دیگ نمیتونه باهام ادامه بده گوشه گیر شده باهام حرف نمیزنه باهمه دعواش میشه میگ یا اونو پیدا میکنی یا دیگ باهم کاری نداریم.میگ پس بخاطر این بوده بعدش ک جوابم دادی گفتم بیام سراغت گفتی نه صدات بد بوده بعدشم یا رفیقات بیرون نرفتی و خوابیدی اتاقت حتما چیزی بوده

زندگیم الکی الکی داره بهم میخوره و نمیتونم کاری کنم.نمیتونمم اون راننده رو پیدا کنم تا براش توضیح بده تازه پیداشم کنم معلوم نیس میخواد چیکار کنه نمیدونم چ خاکی بریزم سرم مستاصلم

خب آخرش که رسوندتت😐😂

من اون لحظه شمرم قیافم میدید دلش ب رحم میومد نمیدونی اونجا کجا بود عزیزم.دانشگام خیلی پرته اونجا ک منو برد حتی ی ماشین نبود ی جاده فرعی خاکی

ینی باید اون راننده رو پیدا کنم؟همسرم اگ پیداش کنه نمیتونم تصور کنم چیکار میکنه

نه..بگید فلان تاریخ سفر داشتم از فلان جا به فلان جا این اتفاق افتاده..مشخصات راننده تو سیستم اسنپ هست..بگید کدوم سفر بوده پشتیبان میبینه