2777
2789

عزیزم بهتره بری پیش یک مشاور خانواده اینا رو بپرسی. بنظرم این چیزها خیلی مهمه. خودم گذروندم که میگم. یه مشاور خوب رو شمارشو واست میذارم ازش وقت بگیر. 09351305590 دکتر خشایار نعماوی زاده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا توصیه نمیکنم واقعا قبل ازدواج اینارو🙄چون ممکنه اصلا به ازدواج ختم نشه

دقیقا میخواستم اینو بگم بعدش میشه عذاب وجدان خداروشکر نداشتم این چیزارو .همسرم قبل خوندن صیغه عقد فیلمبردار گف بریم عکس بگیریم بوسید منو نمیدونس صیغه نخوندیم فیلمبردار یه مدت کمی  عذاب وجدان داشتم بعد فهمیدم نیت ازدواج باشه مشکلی نیس🤣

راست میگی خب تو هم نمیدونم والااا  نمیتونی بین خودتو اون اقا صیغه محرمیت بخونید

وای معلومه که نههه یعتی ی زن همزمان دوتا شوهر داشته باشه؟؟باید حتما طلاق بگیره

از درون آشفته و ظاهر چو کوهی استوار💔
راست میگی خب تو هم نمیدونم والااا  نمیتونی بین خودتو اون اقا صیغه محرمیت بخونید

صیغه کلاه شرعه من واقعا اصلا ب رابطه جنسی فکر نمیکنم اما خوب بغل رو واقعا نیلز دارم چون اروم میشم 

❤تویی ک داری امضامو میخونی برا عاقبت بخیری من دعا کن عزیزم ❤
وا عزیزم‌ من متاهلم چه ربطی داره؟ تاپیک میزنیم نظرات دیگران رو بخونیم در صرفا بیایم بگیم شما بگید چ ...

راستش من با احترام تاپيكت رو نپسنديدم چون باعث ميشه دخترايي كه هنوز حيا دارن و اينكارارو نميكنن براشون عادي سازى بشه شما كه متاهلى ديگه چه فرقي داره بقيه قبلا چكار كردن؟

قصد ناراحت كردنتو ندارم فقط در نهايت احترام ميگم ممكنه كسي گناهى مرتكب بشه و شما ناخاسته شريك بشي من سنتى ازدواج نكردم فكر نكن نظرم به اين علته🙏🏻❤️

وای معلومه که نههه یعتی ی زن همزمان دوتا شوهر داشته باشه؟؟باید حتما طلاق بگیره

میگه شوهرش میره با کسایی دیگه رابطه داره

اصن خونه نمیاد

کتک میزنه 

معتاده

این خانم داره جونیش حیف میشه بعد ما هنوز باید بشینیم تو این گرفتار که شوهرِ میتونه هر غلطی کنه زنه نه

راستش من با احترام تاپيكت رو نپسنديدم چون باعث ميشه دخترايي كه هنوز حيا دارن و اينكارارو نميكنن براش ...

عزیزم کسی که به حرف بقیه این چیزا براش عادی شه مشخصه از تهِ دلش اعتقاد نداشته به خواسته خودش

میگه شوهرش میره با کسایی دیگه رابطه داره اصن خونه نمیاد کتک میزنه  معتاده این خانم داره جون ...

من کاری به شوهره ندارم ولی یک خانم قانونا و شرعا تا زمانی که طلاق نگرفته نمیتونه کس دیگری و به عنوان همسر بپذیره

از درون آشفته و ظاهر چو کوهی استوار💔

خانوما چرا فک میکنید حالا با بغل و بوس الان دنیا به اخر میرسه چرا فک میکنید الان این کاره زشته و از حیا نشات میگیره؟؟؟؟؟

اینا عشق و مهربونی که تو ذات و سرشت آدماس

من خودم دوتا عاشق میبینم دلم قینج میره براشون

انقدر همش فکرتون سواستفاده طرفین از هم نباشه تو رو خدا