2777
2789
عنوان

کرم اکتی پور (bb کرم ) ساخت فرانسه

| مشاهده متن کامل بحث + 3108 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۵۰  دو  ماه و نیم وقت داره  اینم صادقانه گفتم چون خودم چند تا تیوب گرفتم از ترس که ...

تاریخ انقضاش که کمه پس چرا به قیمت یه جنسی داری میدی که تاریخ انقضای زیادی داره؟؟

درضمن من اصلشو تازگی خریدم ۱۱۰تومن داری دلالی میکنی؟؟

تاریخ انقضاش که کمه پس چرا به قیمت یه جنسی داری میدی که تاریخ انقضای زیادی داره؟؟ درضمن من اصلشو تا ...

خانم اون که خریدی اصل نیست چون من ۲۲۰ خریدم خودم ، پارسال میخریدم از داروخانه ۱۸۵ تومن ، حالا شما گرفتی ۱۱۰ ، چون فیکش پره حتی زیر ۱۰۰ هم هست

ضمنا کسی مجبورت نکرده بخری یکیشو فروختم رفت 

خانم اون که خریدی اصل نیست چون من ۲۲۰ خریدم خودم ، پارسال میخریدم از داروخانه ۱۸۵ تومن ، حالا شما گر ...

اوکی همین که تو میگی مطمئن باش اگه اصل نبود نمیخریدم 

به دلالیت برس!

اوکی همین که تو میگی مطمئن باش اگه اصل نبود نمیخریدم  به دلالیت برس!

برو به همون اصلت برس شرط میبندم اصلا نمی دونی bb کرم چیه و فرقش با ضد افتاب و کرم پودر اکتی پور چیه ، چون اگه میدونستی هم چین چرتی نمیگفتی bb کرم رنگ روشن کلا دیگه نیست، هر کی هم داره رنگ بژ تیره شو داره

اون قدر هم بدبختی که اصلا نمیدونی دلالی چیه 

برو به همون اصلت برس شرط میبندم اصلا نمی دونی bb کرم چیه و فرقش با ضد افتاب و کرم پودر اکتی پور چیه ...

اتفاقا میدونم چیه

تو دلالی که از پشت کوه اومدی میخوای از چس پول دربیاری

درضمن من نگفتم روشنشو دارم رنگ تیره شو دارم چون خود فروشنده هم گفت دیگه رنگ روشنش نیس

واقعا متاسفم برات!

اتفاقا میدونم چیه تو دلالی که از پشت کوه اومدی میخوای از چس پول دربیاری درضمن من نگفتم روشنشو دارم ...

برو برای خودت متاسف باش اسگل جون ، چون همین الان اگه تو ایمالز و ترب بگردی میبینی  ب ب نرم نوروا فقط رنگ تیره ش هست ، اگر جایی روشنشو پیدا کنی زیر ۲۰۰ بهت نمیدن ، چس اون مغز پوک و بوگندو و دهاتیته که میای یقه ملتو میگیری اختیار مالمو دارم میخوام هر چی دلم بخواد بفروشم که خیلی هم اتفاقا قیمت خوبی گذاشتم ، خوشت نمیاد گورتو گم کن 

اتفاقا میدونم چیه تو دلالی که از پشت کوه اومدی میخوای از چس پول دربیاری درضمن من نگفتم روشنشو دارم ...

وای چه قدر ابلهی خودش برگشته میگه روشنش دیگه نیست بعد میگه تیره شو خریدم ارزون تر واقعا مختو اجاره دادی داری باهاش نون زن و بچه میدی همینه