2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پارسال وقتی اولین شعر و اهنگمو خوندم 

موسیقی                                                                         به جهان ... روح                                                               به ذهن ... بال                                                               به تخیل ... پرواز                                                                و به هر چیزی ... زندگی میبخشد                  

تولد بچه هام شیرین ترین لحطه ی عمرم بود.معجزه اینکه وقتی دخترم دنیا اومد نفس نمیکشید معجزه شد که بچم صحیح و سالمه شکر خدا

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

نداشتم که شبیه معجزه باشه انشالله امسال خدا قسمت کنه

نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍                                                             بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی                                                                                          نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿                   🧚‍♀️  مغرور ولی مهربون🧚‍♀️

استارتر اجازس ی سوال بپرسم؟من اسم دخترم پریا هس شش سالشه اسم پسرمو نذرکرده بودم پسر باشه علی بذارم و علی الان دوسال و چخارماهشه...خیلییی حرف شنیدم سر این انتخاب😔چون قبل باردادی همش میگفتم پسرباسه پوریا میذارم...امشب یکی از اقوام گفت ما هروقت میخوایم اسم انتخاب کردن و مثال بزنیم تورومثال میزنیم و میخندیم😐واقعا اسم بچه هام بده؟

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
ان شاالله بهترینش قسمتت شه

ممنونم عزیرم انشاالله 😍🥰

نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍                                                             بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی                                                                                          نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿                   🧚‍♀️  مغرور ولی مهربون🧚‍♀️