2777
2789
عنوان

میگن بیبی چکو بعد تاخیر بذار

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 76 پست

اول نباید پریودتو منظم کنی؟ 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

دوست عزیزم خودمم یه ماهه اقدامم سه روز از موعدم گذشته چون بچه دومیمه .طول یه هفته سه بار تست دادم رویTهاله خیلی کمرنگ افتاد حالا یه هفته هم صبر میکنم اگه پریود بشم که هیچ نشم میرم ازمایش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم بی بی چک تو خونه نگه نداریدچون هی وسوسه میشی

و قسم به روزی ک همه بی بی چکارو انداختم دور😂😂😂

من امروز همینکارو کردم،چندتا داشتم انداختمشون دور😒

دیگم نمیخرم...از نظر روحی واقعا رو مخمه

منم یکم پری شدم  الان پنج روزه حس میکنم باردارم

منی وه دو تا بارداری داشتم دوتاش با قرص تخریک تخمدان بوده 

نمیدونم حسم درستهیا نه رابطه بدون جلوگیری داشتم 

دومین بارداریم سقط شد اگر بود این روزا قرار بود به دنیا بیاد 

نمیدونم خواست خدا بوده یا چی ولی واقعا حس میکنم بارذار سدم دقیقا زمانی که قرار بود به دنیا بیاد قبلی

پسر قشنگم خوش اومدی تو قلبم منتظر بوسیدنو بوییدنت هستم ارسلانم 
خب وقتی تاخیر داری در پریودیت نمیشه تعیین کرد کی بزاری... شما باید بعد از مثلا ۳۵روز ازمایش بدی... ...

ممنون راهکار خوبی بود🥰

دل آدم خیلی چیزا میخواد . ولی آدم نمیدونه چیکار کنه.
مث منی نامنظم بودم و کلومفین خوردم این ماه نمیدونم باردارم یا نه هرماه همینه اوضاعم

من دو دوره کلومیفن خوردم

دی رفتم عکس رنگی بعد هورمونم رفت بالا دکتر غدد گفت جلوگیری کن

دکتر زنان گفت اخرین فرصتت بعد عکس رنگیه این ماه طبیعی اقدام کن😭

غلط کردن 😄 ببخشیدا شوخی میکنم بی بی چکی که بعد تاخیر نشون بده به چه دردی میخوره من ۴ روز قبل موعد ا ...

عزیزم🤣 ایشالا خوشبخت بشن بچه هات 

برا منم دعا کن😍